> Amúgy régen a Malévnál lehetett előre rendelni cifra kaját, pl kóser vagy vega.
Azt most is lehet, gyakorlatilag minden legitarsasagnal!
2015. aug. 29. 03:32
12/19 anonim válasza:
Túrista osztályon is ingyen jár alkohol, és nem csak sör meg bor. Én pl gin tonic-ot ittam többször is. Emirates-en adnak whiskey-t és martini-t is.
Tapasztalatom szeint az étel mindig valami csirkés kaja, vagy tésztás a vegáknak. Mellé jár kis zsömle, lekvár, tea, sütemény. A hideg kaja meg sima szendvics.
2015. aug. 29. 11:16
13/19 anonim válasza:
Egyébként a légitársaság honlapján fent van ez is.
Én Turkish Airlines-szal utaztam, az elején adtak valami török édességet, fő fogásoknál meg marhahús és gnocchi volt, azt hiszem. Meg adtak hozzá salátát, zsömlét, sajtot, sütit... Mondjuk én vegetáriánus vagyok, úgyhogy zöldséges penne tésztát kaptam rizzsel. :)
Alkoholról meg... Mellettem ülő hölgy tudott vörösbort kérni, úgyhogy a legnépszerűbb piák gondolom, megvannak. :)
2015. aug. 29. 18:38
15/19 anonim válasza:
én Luthansaval repültem, és félóránként hozták az italt, azt ittál amit kértél, tömény, sör, bor, wisky, vodka, stb.stb. és nem kell érte fizetni!!!
2015. aug. 30. 21:43
16/19 anonim válasza:
Bocsánat Lufthansa!!
2015. aug. 30. 21:43
17/19 anonim válasza:
Swissel mentem legutóbb júniusban. Camparit kértem narancslével, ingyen volt. Elöttem vodkáztak szintén ingyen. A kaja meg mindenhol ehetetlen. Ki is szoktam hagyni. Viszek szendvicset magammal.
2015. aug. 31. 19:39
18/19 anonim válasza:
Pfúú előzőnek milyen kényes ízlése van... Nekem mindig ízlett a repcsis kaja, pedig repültem már párszor...
2015. aug. 31. 22:03
19/19 anonim válasza:
Szerintem is faja, a Lufthansán tényleg nagyon jó kaját hoztak, és innivalóra se lehetett panasz. Amikor hajnalban repültem haza, és dögfáradt voltam, kértem citromos teát (einen Zitronentee mit viele Zucker), és már adták is. A ropogtatnivaló is igen jó volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!