Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Miért zárt be a szocial pool?

Miért zárt be a szocial pool?

Figyelt kérdés
Las vegastol nem messze van egy ilyen medence a sivatag közepén vagy hol, es majdnem egy éve bezárt, valahol el kellett kérni a kulcsot es el kellett jutni oda , de semmi se jelezte hogy ott van , magunktól kellett megtalálni. Most üres vagy miért zárt be? :(
2015. aug. 24. 14:10
 1/8 anonim ***** válasza:
szocial pool??? Nem gepeltel valamit el?
2015. aug. 24. 21:37
 2/8 A kérdező kommentje:
De de most mar nem javítom ki
2015. aug. 25. 18:52
 3/8 anonim ***** válasza:

oke de akkor a kommentedbe miert nem irod le hogy mirol beszelsz?

Ilyen hogy szocial pool nincs. Ha pedig social pool las vegas-ra keresek ra akkor semmi ertelmes talalat nem jon fel... Jartam mar 4x Vegasban, valaki csak meselt volna rola, ha ez akkora nagy szam lenne. Van nehany parti-patkany ismerosom is, ok biztos felfedeztek volna. (lehet hogy fel is fedeztek csak direkt nem aruljak el?)....

Biztos hogy letezik? Valami filmben lattad vagy almodtal rola? ;)

2015. aug. 26. 07:49
 4/8 szabina555 ***** válasza:

szerintem erre gondolt: [link]

de ez Californiában van. itt is csak annyit írtak, hogy bezárt és kész. de gondolom nem volt túl egyszerű fenntartani, meg hát a higiénia.. kitudja kik és mik fürödtek benne.

2015. aug. 26. 10:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Az utolsó kommentelo linkjere gondolok, egyik videóban Las vegas kozeli helynek neveztek.
2015. aug. 26. 13:52
 6/8 anonim ***** válasza:

[link]

"Las vegas kozeli helynek"

Haha, ez annyira kozeli, mintha azt mondanad, hogy a Velencei To Szekszard mellett van, mert kb. ugyanakkora a tavolsag a medence es Vegas kozott, mint a To es Szekszard kozott :D

2015. aug. 26. 18:54
 7/8 A kérdező kommentje:
Utolsó ,biztos jo érzés másokat kritizálni , főleg hogy csak olvastam. Gratulálok!
2015. aug. 26. 20:49
 8/8 anonim ***** válasza:

Utolsó ,biztos jo érzés másokat kritizálni , főleg hogy csak olvastam. Gratulálok! - felreertettel, egyaltalan nem teged kritizaltalak. Tudod, akinek nem inge nem veszi magara....

En azon szorakoztam, hogy (sajnos) a media mennyire tudja butitani a nepet. Ez nem a te hibad. Te nem itt elsz, fogalmad sincs mi milyen messze van egymastol, ezzel semmi gond, de legkozelebb amikor olvasol valamit egy ici-picit gondolj bele, hogy vajon minden ugy van ahogy ok mondjak? Gugli Isten aldasa, mindenre ra tudsz magad keresni es nem kell mindent elhinni amit a media mond. Ha pedig nem guglit kerdezed hanem a gyikot es valaki ugy valaszol, hogy nem tettszik, nem kell rogton megsertodni.

Az ujsag (vagy amit olvastal) azt mondja Vegas mellett, en meg azt mondom a Velencei To is Szekszard mellett van. Ugyanakkora tavolsagrol beszelunk es erzed mekkora a csusztatas?

Persze a magyarok tobbsege nem tudja hol van Baker vagy Primm, de Vegasrol meg az is hallott, akinek nincs teveje.

Egyebkent pedig ha van batorsagod kiirni egy kerdest, akkor legyel eleg "tokos" es keszulj fel ra hogy fogsz olyan valaszt is kapni ami egyaltalan nincs inyedre. Ez ezzel jar ;)

2015. aug. 27. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!