Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Szerintetek így kitudnék...

Szerintetek így kitudnék költözni?

Figyelt kérdés
Nagyobb koromba, miután elvégeztem a gimit, elmennék au pairnek egy amerikai családhoz, és amíg ott vagyok náluk oda járnék valami egyetemre (azt hallottam hogy krediteket kell gyüjteni, hogy maradhass és azthiszem így is lehet, ha nem, javítsatok ki) összejönnék valakivel (nem kérem a kommenteket, hogy úgy se fogsz összejönni senkivel, ez legyen az én dolgom) megkérné a kezem, akkor ott tudnék maradni?
2015. aug. 20. 18:35
 1/6 A kérdező kommentje:
bocsánat, nem egyetemre, hanem egyetemre felkészítő programszerűségre.
2015. aug. 20. 18:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. aug. 20. 19:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha dolgozni vagy kint, akkor dolgozol. Ha tanulni akarsz, ahhoz tanuló vízum kell. De te biztos nem fogsz tanulni, és nem azért, mert baj van veled, hanem mert míg Magyarországon kvázi alanyi jogon tanulhatsz, addig ott idegenként annyit kellene fizetned érte, amit te magad nem tudsz megtermelni. Szóval ez a felkészítős álprojekt sem fog működni.

A beházasodás működhet, de mint mondtad, nem vársz kommenteket erre, így nem is mondok semmit.

2015. aug. 20. 19:36
 4/6 Bob the builder ***** válasza:
Nem lenne egyszerűbb, egy tanulmányi visumot szerezni? Amelett talán dolgozhatsz is (ezt nem tudom). Ha csak megkéri a kezed az nem hiszem, hogy elég de ha el is vesz akkor ottmaradhatsz.
2015. aug. 20. 19:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Miből fizetnéd a tanulmányaidat? Mert kint milliós összegekről beszélünk amit au-air munkával sosem fogod tudni kifizetni.
2015. aug. 20. 20:22
 6/6 anonim válasza:
A tanulás részét felejtsd el! Egyébként járható út amit leírtál, sőt a lehető legkönnyebb út. Kimész au-pairnek és ameddig ott vagy Amerikában elveteted magad a legelső emberrel, aki hajlandóságot mutat rá és már sínen is vagy. Van egy youtube videós, a neve Klaudia. Ő pontosan ezt csinálta és már meg is van a zöldkártyája. A videói Amerikáról szólnak és arról, hogy hogyan jutott el oda, nézd meg: https://www.youtube.com/channel/UCOAmO6zTquI6kU3K_vNdSKQ
2015. aug. 22. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!