Diákmunka ESTA-val?
Figyelt kérdés
18 éves egyetemi hallgató vagyok, jövő nyáron kimennék Amerikába a rokonaimhoz, és ha már ott vagyok szívesen vállalnék diákmunkát. Tisztában vagyok vele, hogy ESTA-val nem lehetséges a munkavállalás, viszont határozott időre kötött, nyári diákmunkára nincs esetleg lehetőség?2015. aug. 8. 23:41
1/4 anonim válasza:
A diákmunka is munka, tehát legálisan nincs ilyen lehetőség.
2/4 anonim válasza:
Estaval nem lehet, tanulóvízummal lehet egy minimálisat dolgozni, de csak a campus területén.
3/4 A kérdező kommentje:
2 lehetőség van, az egyik a camp leader, a másik a lifeguard. nézz utána mindkettőnek. engem a camp leader annyira nem érdekel, így én a lifeguardot ajánlom.
www.usadventure.hu
2016. márc. 26. 17:37
4/4 anonim válasza:
Most magadnak válaszoltál és adtálmtanácsot???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!