Vélemények az Amtrakról? Érdemes velük utazni (Miami-Seattle)?
Ez most komoly?
Valami vonatmaniasok vagytok, hogy ilyen hosszu utra vonattal?
Ugyanis legalabb 22 ora az ut, a sima jegyek aranylag olcsok (3-400 dodo) de az csak ulohely. Ha halokocsisat kersz az $1300-$1700 korul van. 1300ert kapsz elso osztalyon repulojegyet es az nonstop 6 es fel ora alatt odaer es sokkal kenyelmesebb.
Van persze etkezokocsi a vonaton.
Gondolom szeretned latni Amerikat kenyelmesen. Biztos hogy nagy kaland lenne. Egy ilyen ut napokig tart (nem 22 ora ahogy azt korabban valaki irta)
Az Amtrak nem tul nepszeru, a vonatozas korant sem olyan kifejlett az USA-ban mint Europaban. Viszonylag sok is a baleset sajnos.
A masik gond hogy egy ilyen hosszu uton legalabb haromszor kell atszallni, vonatot valtani.
Washington, Chicago vagy New York eleinte, aztan Portland, Sacramento stb. a valasztott vonatoktol fuggoen.
A kovetkezo problema a vonatjegy ara, hiszen ilyen uton napoking csak egyszeru ulohelyen csak vegig szenvedned az utat. Tehat kb. 2000 dollarert halokocsi jegyet kell vasarolni.
igazad van, elneztem
Miami Washington csak 22 ora, onnan meg Washington Chicago 17 ora 40p, majd Chicago Seatlle 46 ora 10 perc
Kedd reggel 8:20kor indulsz akkor csutortok delutan 2:15re ott is vagy...
Én annyit tudok (ha jól tudom), hogy busszal olcsóbb, vonattal kicsit kényelmesebb. Amúgy szerintem bármilyen városon át tudtok utazni, különböző járatokkal, csak ugye az időtartamot meg kell nézni, ne csússzatok ki a 15 napból.
Egy ilyen oldalt találtam, próbálgasd a megfelelő városokkal és dátumokkal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!