Kanadába ki lehet jutni legálisan szakma/egyetemi végzettség nélkül?
Figyelt kérdés
Nem vagyok nagyon tisztában a legújabb bevándorlási lehetőségekkel, az USA régóta nagy álmom de mivel oda nagyon nehéz kijutni azt már feladtam. Összesen nagyjából egy évre mennék ki , angolul felső fokon beszélek. Légyszíves a negatív válaszokat ne írjatok, csak arra vagyok kíváncsi hogy egyátalán van-e erre lehetőség és érdemes-e jobban utána nézni a dolgoknak. A válaszokat előre köszönöm!2015. jún. 18. 15:50
1/6 A kérdező kommentje:
Azt még kifelejtettem, hogy jelenleg itthon járok egyetemre, de passziváltatnék egy évet.
2015. jún. 18. 15:55
2/6 anonim válasza:
Fél évig vízummentes turista célból. Ha csak 1 évre tervezel, nem érdemes mással próbálkoznod, mert minden komolyabb vízum pénzbe és időbe kerül, kevés időre felesleges. Szakma, semmi nélkül amúgy sem sok esélyed van. Ha hosszabb távon gondolkodnál, kereshetnél kanadai párt és azzal maradhatnál.
3/6 A kérdező kommentje:
De túristaként gondolom nem vállalhatnék munkát legálisan, nem?
2015. jún. 18. 16:24
4/6 anonim válasza:
Turistakent nem dolgozhatsz hivatalosan. ha van egy ceg aki hajlando lenne neked entezni papirokat akkor van eselyed a bevandorlasra amugy meg nem nagyon, mi peldauul 2 eve harcolunk es csak szigoritanak szigiritanak szigoritanak. akkor lenne eselyep ha olyan szakmad lenne ami tenyleg kell es akkor konnyu letelepdni, nezz utana az EXPRESS ENTRY programnak
5/6 anonim válasza:
Vannak különböző képzésekkel egybekötött szakmai gyakorlati programok, minimum 1 évre szólnak, abból fél évet szakmai képzésen kell részt venni, fél évet pedig lehet dolgozni, legálisan természetesen.
A NoVa Experience tud neked ebben segíteni, nekem is ők segítettek. Írj nekik picit bővebben az elképzeléseidről, illetve nézd meg a honlapjukat: novaexperience.net, azon belül pedig a kanadai szakmai gyakorlati lehetőségeket.
Sok sikert:)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2015. júl. 30. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!