Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mikortól lesz újra bevezetve...

Mikortól lesz újra bevezetve Kanadában a vízum? Úgy hallottam március közepétől. Sürgősen meg kellene tudnom!

Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 13:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Kitől hallottad, a szomszéd Pistikétől? [link] itt nincs. [link] itt sincs.
2010. febr. 22. 17:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezt kint élő magyarok mondták, de természetesen, nem biztos, hogy befogják vezetni. Azért kérdeztem, mert ha pl. itthon felröppen egy hír (áremelés), hamarosan be is következik. Egy ismerősöm menne, de még nem rendelkezik elég anyagi "hozzávalóval".
2010. febr. 23. 14:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy tényleg lesz a vízumból valami: [link]

Köszönet a romáknak! (a cikk is írja, hogy a menedékjogot kérelmezők romák)

2010. márc. 4. 04:48
 4/5 anonim válasza:
De ha lesz is vízum, és én mondjuk nem roma vagyok, nekem ki fogják adni? Azért én mégse segélyekből élek, és mégse késelek le úton-útfélen mindenkit. Nem értem, miért nem lehet csak a romáknak vízum, a magyarok meg utazhassanak be anélkül.
2010. ápr. 10. 01:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Azert, mert nincs olyan, hogy roma allampolgarsag es egyebkent is, nem minden illegalis roma. Van magyar is koztuk. Hivatalosan nem tehetnek kulonbseget koztuk. Csak az allampolgarsagot nezik meg a kanadaiak ugyis azt hiszik, hogy Magyarorszagon az a standard, amit ott latnak, magyarul, hogy mindenki szegeny es roma. Azt ennyibol nem lehet megmondani, hogy megkapnad-e. Ez a korodon, csaladi allapotodon, allasodon vagy iskoladon is mulik es a Magyarorszaghoz fuzodo kapcsolatodon is persze. Minel erosebb szalakat tudsz bizonyitani, annal jobban elhiszik, hogy nem akarsz ott maradni illegalisan. Ha van allasod, eleg penzed, csaladod van, akkor sokkal jobb eselyed van, mint egy munkanelkuli szinglinek, aki siman lelephet, de a vegso dontes rajtuk mulik. Sok ember a vizumot szingli munkanelkulikent is megkapta anno, mig volt, aki csaladoskent, idosebb korban, sok magyar kotodessel sem kapta meg. Azon mulik, aki elbiralja.
2010. ápr. 10. 02:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!