Szeretnék még ebben az évben egy hétre New Yorkba utazni. Ajánlanátok olyan szállásokat, ami nem olyan drága, és aránylag jó környéken is van?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 27. 01:24
1/6 anonim válasza:
Én mikor mentünk booking.com-on néztem szállást, megbízható oldal, mi mindig ott foglalunk bárhová megyünk. Mindenképpen azt ajánlom, hogy Manhatten-ben keress lehetőleg szállást, mert nekünk nem ott volt (hanem New Jersey-ben) és nagyon nehéz volt az oda és vissza jutás. Tudom, hogy Manhatten drága, de onnan mindent könnyen és gyorsan meg tudsz közelíteni és biztonságos is.
2/6 anonim válasza:
Ami jo kornyeken van, foleg Manhattanban, nem lesz olcso.
Probaljatok meg New York kulso reszen valamit keresni, ahol jo a kozlekedes. Amit en ismerek, a RiverRoad Motor Inn, 4225 Webster Ave, Bronx, NY 10470. Ne valami latvanyos kornyek, de viszont atmentek az uton, felszalltok Metro North vonatra, es 20 perc alatt Grand Central palyaudvaron lesztek, tehat Manhattan kellos kozepen. Jobb es megbizhatobb a kozlekedes mint Manhattan sok reszen. Gondolom, ugyis setalgatni akartok a varosban, nem a hotelban ulni egesz nap.
3/6 anonim válasza:
www.airbnb.hu-n találsz jó szállást jó helyen olcsón, én is ott béreltem, a szomszédos szálloda árának a harmadáért
4/6 anonim válasza:
Keress Long Island-en, ott sokkal olcsóbb és vonattal egy óra alatt bent vagy.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ! :)
2015. máj. 5. 08:46
6/6 anonim válasza:
Brooklyn Sumner Hotel! Nagyon jó olcsó és 100 m-re van a metro amivel 10-15 perc Manhattan!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!