Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Tapasztalatok az Inter Au...

Tapasztalatok az Inter Au Pair Kft-vel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
USA a cel, es erdekelne, hogy megbizhato-e ez a ceg. A valaszokat koszonom. Aki esetleg tud jobb lehetoseget, kozvetitoceget, az ne tartsa magaban az infot.

2015. ápr. 21. 09:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Epp most varok arra h kivalasszon egy csalad :) Korrekt ceg, de hosszu az ut mire eljutsz oda, hogy egyaltalan piacra keruljel. Le kell dolgoznod a cegnel 200 orat gyerekekkel egy jatszohazban, majd egy koteg papir, online kitoltogetes, stb. de ha mindenkepp menni akarsz akkor hajra :) Ha ugyes vagy par honap es meglesz minden :)
2015. ápr. 23. 13:12
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :) Igen, olvastam már a "tortúráról", de nekem még kicsit odébb van, mire jelentkezem, mert most nyáron Finnországba megyek egy kisfiúra vigyázni. Közben kutakodtam és most már én is tudom, hogy megbízható és valódi cég. Hát hosszadalmas folyamat, de nekem is nagy álom Amerika - sőt a legnagyobb-, úgyhogy megéri várni bármennyit ;) Neked pedig sok sikert! :) Életre szóló élmény lesz az biztos. :)
2015. ápr. 26. 09:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Irhatsz privatot is akar..ugy latszik hasonlo celjaink vannak :)
2015. ápr. 26. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!