Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Budapesti reptéren a becsekkol...

Budapesti reptéren a becsekkolásért fizetni kell?

Figyelt kérdés
Ez lesz az első repülésem, még repülőtéren sem voltam. Ha nem nyomtatom ki otthon a repjegyet, a check-in plultnál elkérnek érte pénzt? British Airways-el megyek.
2015. ápr. 17. 17:34
 1/7 anonim ***** válasza:

A BA-t nem tudom pontosan. Neten fenn van. De szerintem igen.

De miért a reptéren akarsz vele bajlódni?

2015. ápr. 17. 18:20
 2/7 anonim ***** válasza:

Es akinek nincs otthon nyomtatoja, azt ugy buntetik, hogy dijat kell fizetnie ha a reptere csekkol be? Nehogymaaaa

En kulfoldon elek, eleg sokat repulok mindenfele legitarsasaggal es eddig soha a budos eletben nem fizettem becsekkolasert. Borond dijat igen, de azert, hogy odaadom az utlevelem ok meg kinyomtatjak nekem a beszallokartyat (check-in) azert meg soha nem fizettem. Rajuk is boritanam a pultot ha lenne pofajuk penzt elkerni.

Ezeket a Magyarorszagon mukodtetett "fapados" legitarsasagokat (Wizz, mittomen) nem ismerem, de a nagyok (BA, Lufti, AFrance, KLM, AA, United stb) meg eddig nem kert penzt ilyesmiert.

2015. ápr. 17. 18:37
 3/7 anonim ***** válasza:
British Airwaysnél nem kell. Amúgy szinte az összes fapadosnál kell fizetni, ha valaki nem csekkol be online. Az ilyen dolgok miatt tudnak olcsóbban működni, mint a normál társaságok. És nem csak Magyarországon, hanem mindenhol így van.
2015. ápr. 17. 19:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) olvastam már, hogy a repjegy nyomtatásért elkértek 10ezer forintokat, mert megtehetik. Nem akarom a megspórolt pénzem a reptéren hagyni, ha nem muszáj. Sajna tönkre ment a nyomtató, ezért kérdeztem.
2015. ápr. 17. 19:15
 5/7 anonim ***** válasza:

"És nem csak Magyarországon, hanem mindenhol így van." - Szerencsere a jo oreg Amerikaban nincs igy. Sok fapadossal repultem, meg egyiknel sem kertek penzt ilyesmire!

Ha Magyarorszagrol az USAba repulsz (gondolom, mert Eszak-A. a kategoria) akkor nem fog kelleni fizetned. Jovok megyek a ket orszag kozott, es anyunak otthon nincs nyomtatoja, vagyis mikor jovok visszafele csak kimegyek a repterre, az utlevelet lehuzom abba a masinaba (check in kiosk) es kinyomtatja a beszallokartyamat, illetve ha nincsenek sokan, sorba allok es a neni kinyomtatja nekem.

2015. ápr. 17. 20:28
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen, Colorado Springs-be megyek keresztanyumhoz látogatóba. Próbáltam infókat gyűjteni a repülésről, és ekkor bukkantam bele felháborodásokba, hogy ezért meg azért is fizetni kellett, vissza fordítottak embereket a határtól, elveszett a csomag meg ilyenek. Mit ne mondjak én meg teljesen ráparáztam,főleg, hogy a tipikus mindent elrontok, eltévedek egy boltba is csaj vagyok :D
2015. ápr. 17. 22:05
 7/7 anonim ***** válasza:

"Szerencsere a jo oreg Amerikaban nincs igy"

Annyira nem ismerem az amerikai fapadosokat, csak egyet: a spiritnél 10$ a check in pultnál.

2015. ápr. 18. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!