Szeretnék kimenni nyáron Amerikába egy farmra dolgozni,
olyan helyre, ahol megoldható lenne az is, hogy lóra
üljek. Esetleg volt már valaki?
Figyelt kérdés
Ha igen, örülnék a személyes tapasztalatoknak. Tudnátok segíteni, hol keresgéljek vagy esetleg ajánlani helyeket?
17 éves lány vagyok, aki imádja a lovakat és a nyaramat amúgy is a lovardában tölteném, segítenék az oktatómnak, szóval értek a lovakhoz és nem félek tőlük, ezzel nem lenne gond.
Én 15 éves korom óta megyek ki Dallasba egy farmra. Anyukám húga (nagynéném) él kint. Bár én nem szeretek lovagolni, de vannak lovak is :)
Nagybátyámék a helyi dallasi iskolával szerződésben vannak, és mennek ki hozzájuk diákok akik lovagolnak, foglalkoznak a földdel, többféle állatokkal. Nagynénémék mesélték, hogy elég sok engedély kell, hogy diákokat foglalkoztathassanak.
Ha farmon akarsz nyári munkát vállalni, akkor szerintem keress rá a neten, és kérdezz rá mert lehet kellenek majd papírok, hogy kint lehess.
19/N
2015. ápr. 11. 23:30
2/12 anonim válasza:
Hát az nem lesz egyszerű. Az a legutolsó szempont, hogy mennyire értesz a lovakhoz. Amerika nem az az ország, ahova csak úgy kimész kedved szerint.
2015. ápr. 11. 23:52
3/12 anonim válasza:
Dolgozni nem mehetsz ki. Kimehetsz nyaralni, és nyaralás közben ráülhetsz egy lóra.
2015. ápr. 12. 09:26
4/12 szabina555 válasza:
táboros dolgokról hallottál már? ha már egyetemista lehetsz kimehetsz gyerekfelügyelőnek, és elég sok táborban van lovas rész, oda felvehetnek.
2015. ápr. 12. 12:48
5/12 anonim válasza:
Nem értitek, hogy ha valakinek nincsen zöldkártyája, akkor munkáltatói vízum nélkül nem dolgozhat az USA-ban?
2015. ápr. 12. 16:04
6/12 szabina555 válasza:
utolsó, te meg nem érted hogy millióféle vízum van, pl.munkavállalói, de van diákvízum, stb. ha valamihez nem értesz, akkor ne írj rá semmit.
2015. ápr. 12. 17:36
7/12 anonim válasza:
Diákvízummal csak az adott egyetem/főiskola campusán lehet dolgozni okoska.
2015. ápr. 12. 17:42
8/12 anonim válasza:
ne arcoskodj feleslegesen. elég hozzá random középsulis nappalis v estis diáki is. hehe.
64%-os: Amit írtak, hogy táborban lovakkal foglalkozni, az nem ,,rendes munka", hanem táboron belül a lovakkal foglalkozna. Emiatt nem kellene hozzá zöldkártya (ami amúgy nem kötelező a munkához, mivel van kifejezetten munkára szóló vízum is). Szép is lenne, hogy hirdetnék a tábori munkákat az egész világon, a végén meg csak az dolgozhatna a táborban, akinek zöldkártyája van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!