Szefit én sem ismerem, de azt tudom, hogy nem az USÁ-ban, hanem az USA-ban.
2015. ápr. 2. 02:25
3/18 anonim válasza:
Legálisan? Ugyan kérlek. Nem legálisan van kint. A videójában elmondta, hogy egy haverja felajánlott neki egy szobát a lakásában, ő meg elfogadta. Ha dolgozik nem legálisként, mivel, így nem lehet. New Yorkban viszonylag sok az olyan munka, ahova feketén alkalmazva is felveszik az embert. Szefi is így dolgozik kint.
Aki nem tudná: Szefi egy magyar Youtube-s. Annyira nem csípem, viszont nagyon sokan rajonganak érte.
2015. ápr. 2. 12:18
4/18 anonim válasza:
Turistaként ment ki és illegálisan dolgozik. Nem véletlen, hogy sosem válaszol a munkával/vízummal/zöldkártyával kapcsolatos kérdésekre. Ha legálisan lenne kint, akkor nem az utolsó pillanatban próbálta volna meg megcsinálni a jogsit és nem az utolsó pillanatban csináltatta volna sürgősségivel az útlevelet. Én biztos nem vágtam volna bele nyelvtudás, jogsi nélkül, de végül is neki semmi veszítenivalója nincs, max hazazavarják valamikor, ha lebukik.
2015. ápr. 21. 11:25
5/18 anonim válasza:
Én beszéltem vele, elmondta hogy Munkavállalói vizummmal ment ki, csak megkötötték neki hogy nem beszélhet hogy mit dolgozik mert tudták hogy Videózik, és nem akarták hogy ilyen formában reklámozza a céget, Zöldkártyája nincs, de a cég ad neki olyan papírokat amivel legálisan tartózkodik és dolgozik kint, így később letudta rakni a jogsit is, mivel volt SSN száma, azért kellet neki ilyen sürgősen menni, mert váratlan üresedés volt a cégnél
2015. aug. 8. 04:05
6/18 anonim válasza:
Hiába van váratlan üresedés a cégnél, attól még nem gyorsítják meg az eljárásokat. Kőkeményen igazolni kell, hogy arra az állásra csak Szefi a megfelelő és az USA-ban nem találna mást. Előtte ráadásul meg is kell hirdetnie az állást. Ezután, ha nem talál megfelelő jelentkezőt akkor indítványozhatják neki a munkavállalóit. Azonban ez nem egy-két napos procedúra.
Szefi meg ezek szerint azt se tudja már mit beszél. Mikor kiment akkor azt mondta azért ment ki, mert egy haverja mondta költözzön ki hozzá. Utána mondta, hogy megy állást keresni. Meg elárulom ilyen sincs, hogy nem beszélhet a videóban róla hol dolgozik, nehogy így reklámozza a céget. :D A felét se szabad már elhinni. :D
2015. aug. 11. 09:17
7/18 anonim válasza:
Tuti valami legalja melot csinalhat, mas kulonben dicsekedne a munjajaval. Az USA-ban is magas a munkanelkuliseg. Amit nem vallal el az amcsi, az a bevandorlora marad.
2016. ápr. 11. 09:17
8/18 anonim válasza:
7-es: feketén csak olyan munkát tud vállalni, mert ahogy fentebb is kifejtettem nem legálisan tartózkodik az USA-ban.
2016. ápr. 11. 13:37
9/18 anonim válasza:
USA-ban a legalja is többet ad mint itt egy diplomás. ;)
Másrészről miért akar mindenki kő gazdag lenni meg diplomás lenni? A leggazdagabb emberek sose boldogok. Nem a pénzben van a boldogság. :))
2016. júl. 25. 21:46
10/18 anonim válasza:
Mellesleg nem rossz az "aljamunka" ha van pénze egy GTX 1080 videókártyára. :))
Idehaza fél évi fizetés lenne a számlák befizetése után félretett pénzből. :DD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!