Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Azoktól kérdeznék, akik...

Azoktól kérdeznék, akik Kanadába, vagy Amerikába költöztek és ott is élnek?!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Igazából az érdekelne, hogy Amerikába, valamint Kanadába elismernek titeket? Nem olyan bunkók, mint itt a magyarok? Ha mondjuk a munkába jól teljesítetek, megdícsérnek titeket, megbecsülnek? Nem néznek le, ha nem vagy egy kiemelkedő szépség?

Csak mert én azt tapasztaltam itt, Mo.-n, hogy az emberek rohadt bunkók a másikkal, főleg azokkal, akik kilógnak a sorból, akik kedvesek, stb. Én próbálok mindig mindenkinek segíteni, akár az utcán egy tök ismeretlen embernek is, udvarias vagyok mindenkivel, csak csendes... és talán kicsit furcsa, de soha nem bántok senkit. Nem beszélek ki embereket úgy, ahogy ezt a környezetemben látom, hallom és undorodom ettől. Rendszerint ennek hangot is adok, mert nem érzem úgy, hogy egy ronda cipő, vagy egy kinyúlt ruha sokat vonna le egy ember értékéből! Én magam egy baromi alacsony, csúnya lány vagyok. Legalábbis a korombeliek (20-as évekbeliek) mindig lerondáznak. Viszont az idősebbekkel jól kijövök, ők sokszor megdícsérnek, de nem nagyon az ő korosztályukkal vagyok körülvéve.

Eltértem a témától egy kicsit. Köszönöm annak, aki elolvassa és köszönöm a válaszokat is! :)

Sziasztok és további szép napot!

2015. febr. 25. 11:27
1 2
 11/15 finalman válasza:

Én épp a kiköltözés lehetőségét keresem Kanadába. Tavaly nyáron voltam kint 2 hónapot (Vancouver-ben). Azt tapasztaltam, hogy az emberek sokkal kedvesebbek, persze vannak kivételek(de hol nem?), egy sokkal élhetőbb, szerethető élet lehetőségét láttam akkor ott (persze Vancouvertől nem nehéz elkábulni egy magyar embernek), de ami számomra nagyon fontos volt, hogy könnyű volt ismerkedni, nem ítéltek el egyből a kinézetem miatt vagy mert nem beszélek kiválóan angolul. Akiket megismertem ott, ahányszor találkoztunk a városban kedvesek voltak, mintha 1000 éve ismernénk egymást érdeklődtek, hogy miújság, házibuliba hívtak, habár csak volt akit 1 hete ismertem és sokukkal mai napig tartom a kapcsolatot. Volt aki például többször is vissza hívott, hogy menjek újra, lakhatok nála.

Érdekes ország szerintem, aki csak teheti nézze meg milyen ott az élet.

2015. ápr. 1. 23:37
 12/15 anonim válasza:
Nyolcadik valaszolo vagyok. Nem azt mondtam hogy minden helyen utalnak minket, hanem hogy vannak helyek ahol igen. Ez az igazság. Ahol régen a sok magyar lakott ( west lodge, Tyndall, Jameson, lake shore) ott voltak helyek ahonnan kiküldték a magyarokat. Nem egyszer mikor próbáltam lakást keresni, megkérdeztek honnan származok es mikor mondtam magyar vagyok akkor rám raktak a telefon vagy érdekes módon az addig kiadó lakast hirtelen mar lefoglaltak. A kedvesebbet pedig ugy értettem hogy amíg be mész a boltba vagy akárhova az eladók nem egyből bunkón néznek rad meg szólnak hozzad mint otthon pl hanem normális emberi hangsúlyba. Ez megint csak nem mindenhova igaz de a legtöbb helyen így van. Azt hülyeség volt írni hogy le tagadom honnan származok mert meg nem volt ilyen igazából de egy pár alkalommal jobban jártam volna.
2015. ápr. 3. 22:20
 13/15 anonim válasza:
(Nyolcadik válaszoló vagyok megint ) amúgy az utánam kommentelonek meg annyit hogy te mondod hogy mennyire "imádod" az altalanositast meg az előítéletet de azért megjegyzed hogy a yorkdAleba általában sznobok járnak. En is oda járok szinte minden heten meg sem vagyok sznob.
2015. ápr. 3. 22:26
 14/15 anonim ***** válasza:

Hát,egy mallba olyan emberek járnak,amilyen boltok ott vannak,mert azokban akarnak vásárolni,szerintem.

És vannak boltok,amik kifejezetten a sznobokat célozzák meg .Én csak azt írtam,amit újságban olvastam a Yorkdale mallról,bocs.

2015. ápr. 3. 23:02
 15/15 anonim válasza:
Jo mindegy igazából nem azért kommenteltem, hogy veszekedjek mert nem lehet minden embernek ugyan az a véleménye. Szep napot neked/nektek.
2015. ápr. 3. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!