Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Az USA-ban ilyen jól keres...

Az USA-ban ilyen jól keres egy nanny?

Figyelt kérdés
Van, aki 30 dollárt fizet egy óráért és heti 40-50 órát kell dolgozni. Az 4800-6000$ havonta. Meglepődtem, mivel arra számítottam, hogy kevesebbet kapnak. Vagy ebből még lejön valamennyi?

2015. febr. 22. 22:17
 1/5 anonim ***** válasza:

1. Közel sem mindenki fizet 30-at óránként. Sőt!

2. Természetesen adózni kell, egészségbiztosítást kell fizetni, ami szintén nem kevés.

2015. febr. 22. 22:36
 2/5 anonim ***** válasza:
41%

Ennyi pénzt legfeljebb azoknak fizetnek, akiknek a munkája valamiért értékes. Tehát nem csak az idejét fizeti meg, hanem a tudását is. Ez lehet például egy testőr, vagy tanár is. De ilyen lehet pl akinek egészségügyi végzettsége van, és ápolnia is kell a gyereket.

Egyébként itt utánanézhetsz a dolognak:

[link]

De ne éld bele a dologba magad. Ha találsz is munkát, max 10 dollárt fogsz keresni.

2015. febr. 23. 00:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Hu ez a 30 tenyleg nagyon extrem!

En 10 eve elek itt es az elejen vigyaztam gyerekekre. 10 dodos oraberrel kezdtem, majd ahol mar tobb mint 1 evig voltam felemeltek 12-re. Volt egy csalad (a szulok orvosok, szoval nagyon csunyan tele), a csaladi autot akkor hasznaltam amikor akartam, elvittek nyaralni meg telelne, fizettek a szallast/repjegyet es ok 15-t fizettek orankent de ott volt 4 gyerek!!

Te kezdokent SOHA nem fogod a 30at megkapni nanny-beosztasban! 30ert mar nagyon sok extrat kell csinalni vagy tudni, pl. nyelveket beszelni es tanitani a kolykot vagy apoloi vegzettseg es beteg a gyerek, vagy apukanak kell estenkent tancot lejteni.

2015. febr. 23. 18:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyetertek az elottem szolokkal, gondozasert meg hivatalos munkavallalasi papirokkal is legfeljebb 10 dollart fizetnek.

Illegalisan semmi eselyed.

2015. febr. 24. 03:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát ez esélytelen hogy egy nanny ennyit keressen órabérbe. a tanárok fizetése van 5000$ körül havonta.

a 15-20$ is már NAGYON jónak számít.

nem kevés az olyan nő aki 8-10 dollárért csinálja...

Tehát szerintem ez kitaláció, vagy ha mégse akkor szólj nekem is hogy ki és hol :D

2015. febr. 24. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!