Az USA-ban ilyen jól keres egy nanny?
1. Közel sem mindenki fizet 30-at óránként. Sőt!
2. Természetesen adózni kell, egészségbiztosítást kell fizetni, ami szintén nem kevés.
Ennyi pénzt legfeljebb azoknak fizetnek, akiknek a munkája valamiért értékes. Tehát nem csak az idejét fizeti meg, hanem a tudását is. Ez lehet például egy testőr, vagy tanár is. De ilyen lehet pl akinek egészségügyi végzettsége van, és ápolnia is kell a gyereket.
Egyébként itt utánanézhetsz a dolognak:
De ne éld bele a dologba magad. Ha találsz is munkát, max 10 dollárt fogsz keresni.
Hu ez a 30 tenyleg nagyon extrem!
En 10 eve elek itt es az elejen vigyaztam gyerekekre. 10 dodos oraberrel kezdtem, majd ahol mar tobb mint 1 evig voltam felemeltek 12-re. Volt egy csalad (a szulok orvosok, szoval nagyon csunyan tele), a csaladi autot akkor hasznaltam amikor akartam, elvittek nyaralni meg telelne, fizettek a szallast/repjegyet es ok 15-t fizettek orankent de ott volt 4 gyerek!!
Te kezdokent SOHA nem fogod a 30at megkapni nanny-beosztasban! 30ert mar nagyon sok extrat kell csinalni vagy tudni, pl. nyelveket beszelni es tanitani a kolykot vagy apoloi vegzettseg es beteg a gyerek, vagy apukanak kell estenkent tancot lejteni.
Egyetertek az elottem szolokkal, gondozasert meg hivatalos munkavallalasi papirokkal is legfeljebb 10 dollart fizetnek.
Illegalisan semmi eselyed.
Hát ez esélytelen hogy egy nanny ennyit keressen órabérbe. a tanárok fizetése van 5000$ körül havonta.
a 15-20$ is már NAGYON jónak számít.
nem kevés az olyan nő aki 8-10 dollárért csinálja...
Tehát szerintem ez kitaláció, vagy ha mégse akkor szólj nekem is hogy ki és hol :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!