Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Amerikában tudtok ilyen...

Amerikában tudtok ilyen kertvárosi részeket?

Figyelt kérdés
Tudom hogy amit most leírok az sok kertvárosra igaz lesz de én egy helyet se tudok ami ilyen kertvárosos lenne ezért kérem segítségetek. :) Olyan kertvárosi részt szeretnél ahol közel van a tenger, sok családi ház van , nincs messze valamilyen nagyvárostól , közel van valamilyen park. Aki tud ilyen részeket amerikában vagy akár ilyen részeken él az kérem válaszoljon :)

2015. febr. 7. 15:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyet minden parton találsz. Példa képpen nézd meg Long Island parti részét (pl Merrick). Nincs messze Manhattan-től, park is biztos van, attől függ mekkora parkra gondolsz.
2015. febr. 7. 15:27
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi :) hát olyan parkra hogy lehet futni , biciklizni kutyát sétáltatni...
2015. febr. 7. 15:51
 3/6 demonlord90 ***** válasza:
ilyet kb tényleg bárhol találsz :) ha nem zavar, h édesvízű, a Nagy tavak környéke is ideális erre! sőt, nem is muszáj Amerikáig menned, ott van Anglia
2015. febr. 7. 16:23
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi :)ment a zöld kéz mind2 nek .. tudom h bárhol találok de nem tudom hogy hol kéne keresnem
2015. febr. 7. 20:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Santa Monica

Homokos oceanpart, zold fu, csaladi hazak es Los Angeles a szomszedban!

2015. febr. 9. 19:03
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi
2015. febr. 10. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!