Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Zöldkártya/ vízum nélkül...

Zöldkártya/ vízum nélkül mennyi ideig tartózkodhatok Amerikában?

Figyelt kérdés

Tehát ha mondjuk egy hosszabb nyaralásra mennék ki, mennyi időt tölthetek ott? Jól tudom, hogy 90 nap?

És szerintetek van rá esély, hogy ily módon kint megismerek egy amerikai férfit, akivel egymásba szeretünk, feleségül vesz és megkapom a zöldkártyát? :D

Nyilván nem használnék ki senkit, hogy megkapjam a zöldkártyát, csak ha tényleg szeretjük egymást, mennék hozzá. Ez tündérmese vagy van rá valamennyi esély? :)

2015. jan. 11. 00:47
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

3-as, őszintén szólva én zöld kezet nyomtam neked, nem értem más miért pontozott le.

Egyébként nem csak a pénzről van szó. Engem mindig az olyan szakmák érdekeltek, amiknek itt nincs jövöje. Pl. rendezvényszervező. Tudtommel erre itthon nincs nagy kereslet. Meg az emberek mentalitása is annyira más. Arról nem is beszélve, hogy gyönyörű tájak vannak ott. :)

Utolsó, nekem az egyetem nem lenne probléma, mert azt itthon elvégzem, gyerekem pedig nem lehet...

2015. jan. 11. 19:10
 12/20 A kérdező kommentje:
A bűnözésről csak annyit, hogy nem minden államban lehet mindenkinek fegyvere. Meg amúgy nem is kapják elő csak úgy a járókelők. A feketék meg hát...már hozzászoktam, egy mekült szálló mellett élek...
2015. jan. 11. 19:18
 13/20 A kérdező kommentje:
*menekült
2015. jan. 11. 19:18
 14/20 anonim ***** válasza:
Én sem pontoztam le a 3-ast, csak válaszoltam soraira. Lehet hogy ez a mondata nem tetszhetett az őt lepontozóknak: "...de miért nem jó itthon?".
2015. jan. 11. 20:38
 15/20 anonim ***** válasza:

Nekem csak az a bajom Magyarországgal hogy az emberek törnek, zúznak, rombolnak, teljesen érzéketlenek a köztulajdon megóvását illetően. Például egy társasházba úgy járnak ki és be az ott lakók hogy úgy bevágják az ajtót mint ha azon tombolnák ki dühüket. Vagy az utcán elszórják a csikket, alkoholos üveget akár úgy is hogy félbe van törve és bárki beleléphet vagy beleeshet. Az agyhalott nullás IQ-jú barmot az sem érdekli ha valaki emiatt elvérezhet, akár a saját gyereke is. Vagy úgy odapiszkíttatja a kutyáját mások ablaka alá vagy a járdára mint ha a világ legtermészetesebb dolga lenne. Vagy ott a rengeteg graffiti.

Pedig ahhoz hogy ezek ne történjenek meg, az nem pénz kérdése. Igényességet, civilizált és úri viselkedést nem lehet pénzért kapni. Ép elméjű normális embereknek civilizált viselkedésre van igénye. Ezért is hagyják itt sokan az országot, nem csak anyagi okokból.

2015. jan. 11. 21:07
 16/20 A kérdező kommentje:
Utolsó, teljesen egyet értek!
2015. jan. 11. 21:21
 17/20 anonim válasza:
#3-as vagyok. Kérdező: Igazad van, ilyen szakmáknak sajnos itthon nincs jövője :( Örülök annak,hogy itthon végzed az egyetemet, és kívánok sok szerencsét az ígéretek országában :) ;)
2015. jan. 11. 23:02
 18/20 A kérdező kommentje:

Utolsó, köszönöm szépen! :))

Én is viszont kívánok minden jót mindenkinek!! :)

2015. jan. 12. 01:40
 19/20 hunbula ***** válasza:
Kilencven nap. Természetesen találkozhatsz ezalatt az igaz szerelmeddel, de akkor jön a zöldkártya interjú meg ilyen szopacsságok. Mint valaki, aki két év ismeretség után szeretne férjhez menni a párjához, és full megalázó mintakérdéseket nézeget, mert főleg Kelet-Európaiként simán feltételezik, hogy zöldkártya-vadász, csak annyit mondok, hogy remélem, ahogy mondtad, tényleg szeretni fogjátok egymást.
2015. ápr. 19. 20:16
 20/20 A kérdező kommentje:

Igen, tudom hogy így mennek a dolgok, ha nem leszek szerelmes, nem is fogom kitenni magam ilyen hercehurcának :)

Köszi a választ! :)

2015. ápr. 19. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!