Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Észak-Amerikába, az USA-ba...

Észak-Amerikába, az USA-ba akarok utazni ez kb mennyibe kerülne?

Figyelt kérdés

Egészen kisgyerek korom óta(8-10) el szerettem volna látogatni az Egyesült Államokba és most, hogy már 4. éve dolgozok összeszedtem annyi pénzt ami szerintem bőven elég lenne rá és most szeretném megejteni ezt az utat. Lehetőleg az egész országot beszeretném járni és azt szeretném kérdezni, hogy 1 ez mégis mennyibe kerülne (aki már volt)

2 szintén aki már volt leírhatna pár dolgot bármi amit fontosnak gondol vagy ami nem feltétlenül jutna így automatikusan az ember eszébe

barátnőmmel megyek de ez még nem 100%

köszi előre a válaszokat :))

2015. jan. 9. 20:29
1 2
 11/11 anonim válasza:
Szia! Ha azóta sikerült kijutnod és bejárni az USA-t,kérlek mesélj az élményeidről! Mit láttál és merre jártál? Én most állok a nagy út elött és érdekelne! :) Köszönöm!
2015. szept. 12. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!