Hogyan tudok a leghasznosabban eltölteni 3 hetet Amerikában? Milyen nevezetességet nem érdemes kihagyni?!
Ha már Las Vegas, akkor érdemes megnézni San Fransisco-t és Los Angeles-t.
Szerintem a keleti parta szánjatok egy hetet (Washington, New York stb.)
Niagara vízesés, Miami (2-3 nap)
A nyugati part is bejárható 4-5 nap alatt (Las Vegas, Los Angeles, San Fransisco)
És ha szerettek túrázni, akkor ajánlom a Szikás hegységet a Mamutfenyőerdőkkel. Továbbá texas is nagyon nagy élmény.
mennyi pénzt szántok rá kb.?
én tudok neked többféle útitervet is ajánlani, amit én vagy ismerőseim végigcsináltunk, 2-3 hetesek.
am.3 hét alatt bőven be lehet járni Keleti és Nyugati-partot is, és még csak nem is kell rohanni :)
Egyéni vélemény, számomra a legérdekesebbek:
New York City
Las Vegas
Washington DC
Los Angeles
Niagara-vízesés kanadai oldala (egy napos kirándulás NYC-ből, szerintem mindenképpen megéri)
Grand Canyon
Yosemite
Persze ha van még időtök/pénzetek, akkor San Francisco, Miami, Dallas mind nagyon jó helyek.
Már írtam őket ugyan, de ami mindenképpen kihagyhatatlan, az Vegas és NYC... még sokadszorra is csodálatosak ezek a városok.
autóbérlés azért jó, mert nem olyan drága, és közben az egész országot látod. és saját tempóban haladsz :)
repjegy Keleti-partról Nyugati-parta kb.200 dollár, de simán lehet 140-ért is venni már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!