Ennyire nehez Amerikaban uj eletet kezdeni?
Obama téma: Obama nagybátyjáról derült ki, hogy illegális bevándorló, ami miatt elég sokan kérték, hogy mutassa be Obama a papírokat, ami alapján nem ő. Na, ezeket a papírokat nem tudta a mai napig bemutatni. Mutatott már pár papírt, de eddig mindegyikről kiderült, hogy hamis. Obama meg úgy indulhatott, hogy megszerezte a megfelelő papírokat hozzá.
Papírok elintézése: Pénz, pénz, pénz és pénz. :) Vannak bőven olyanok, akik ezeknek a megszerzésével foglalkoznak. Nem olyan könnyű, mint régen, de a mai napig simán megszerzik neked megfelelő pénzért.
Jose Vargas: Igen, régebben jött ki ide, de viszont azért közben sok más papírt is el kellett intéznie + elmondta, hogy ma is eltudná intézni.
,,Átlag élet": Ez az én hibám, rosszul fogalmaztam. :) Átlag élet meg a közepes keresetű réteget értettem. :)
Bizalom: Most őszintén: ki a megbízhatóbb? Én, aki utána olvas hiteles információkból, ismerősöktől a kinti életről? Vagy azok, akik sokszor azt se tudják mennyi az idő abba a városban ahol élnek (volt már ilyen is), akik nem tudják konkrétan mi a neve a munkának, amit végeznek, akik full teljesen leírást adnak az adott városról, stb. Nem kell szépíteni, a legtöbb válaszíró az USA dolgokkal kapcsolatban pusztán hazudja, hogy kint él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!