Mennyi 1 rep. Jegy amerikába?
kérdezö anyád az agyatlan.manapság nem az észt fizetik meg.rég volt az már.és én megnézném azt aki minimálbérböl akár egyszer is kinyögi a 150ezret.az kb 2honapnyi minimálbér
aki annyit kibir annak valoban nem probléma sok sikert hozzá
1.diplomával nem minimálbért keres az ember(igazad van abban,h nem sokkal többet,ezért nem sajnálom a 150ezret repjegyre)
2.azért nem kell itt senkinek sajnáltatni magát,ha csak minden hónapban egy tizest elteszel az nem vág földhöz,meg azért az embernek van az egyetem alatt ösztöndíja,stb.inkább erre gyűjtöm össze,h később megtérüljön 100x-osan mint hülyeségekre.Amíg a szüleimmel lakom,akkor félre tudok tenni többet-azért az nem egy luxus,nekem nem tolták a s*ggem alá az autót,stb,mint sokaknak már 16évesen,uhogy nem tudom magam elkényeztetett vkinek képzelni attól,h sikerül összegyűjteni 150et.azért nem kellene mindenkibe belekötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!