Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » A Camp Leaders megéri anyagilag?

A Camp Leaders megéri anyagilag?

Figyelt kérdés

Hallottam az egyik ismerősömtől erről a programról és érdekelne, hogy anyagilag hogy lehet kijönni belőle.

Azt tudom, hogy 155.000 ft-ot be kell fizetni kb. az elején, de inkább az érdekelne, hogy mennyit lehet ott keresni. Mert igazából nekem fontos lenne, hogy ne mínuszba jöjjek ki a végén, esetleg még tudjak félretenni is, és persze ha már ott vagyok, akkor pár helyre elutazni is.

Ha valakinek tud segíteni, az írjon!

2014. okt. 7. 17:06
 1/2 szabina555 ***** válasza:

kb.1100 dollárt fogsz keresni, a pontos összeget nemtudom, nézd meg a cl honlapján. ez kb.220ezer Ft.

tehát mínuszba nem jössz ki vele, inkább pont nullába, én azt mondanám. mert a 155ezerre jön még a vízumdíj, ami kb.36ezer Ft, és még pár dolgot veszel majd, akit kiviszel a táborba.

félretenni ebből az összegből nem érdemes, inkább utazz és élvezd ki az USA-t. ennyiből kb.2 hetet vígan el lehet utazni, ha okosan szervezed, többet is.

2014. okt. 9. 10:56
 2/2 anonim ***** válasza:

bizony még jön a 160 dolláros vízumdíj, plussz kell venned cuccokat kintre is azért.

Mi sajnos nem jöttünk ki plusszra, akárhogy is hírdetik hogy mennyire remek lehetőség.

félretenni nem érdemes.

2014. okt. 9. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!