Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Kanadába költözés?

Kanadába költözés?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Angliában élek 2 éve, 24 éves vagyok.Olyan lehetőségem lenne most hogy Kanadába költözzek.Nagybátyám és családja ott élnek közel 10 éve.Segítenének, van egy ismerősük ő pedig a papírokat intézné, a letelepedésit ,munkavállalásit stb. Itt Angliában egy étteremben dolgozok, az angol már egész jól megy, egyedül élek, és így érzem most változtatnom kell, nem vagyok itt valami boldog. Szóval biztos nem lesz könnyű, de ti a helyemben mennétek? Csak a rep.jegy kell és mehetnék is. Kb úgy tereztem hogy jövőhónapban mennék.

2014. okt. 7. 15:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Simán menjél, ne is gondolkozzál a maradáson.
2014. okt. 7. 15:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én nem a jövő hónapban mennék hanem ma az első géppel. Vétek lenne egy ilyen lehetőséggel nem élni.
2014. okt. 7. 16:10
 3/4 goaus ***** válasza:
Ezen én sem gondolkoznék, mennék azonnal. Sokkal-sokkal jobb hely mint anglia.
2014. okt. 9. 10:12
 4/4 anonim válasza:
Holnap reggel ulj fel az elso gepre, es mikor oda ertel oszd meg kerlek velunk, hogy milyen...nekem csak egy alom marad :(
2014. nov. 12. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!