Szeretnek vissza menni kanadaba (torontoba) de mar voltam ott hogyan mehetenek vissza minden megoldas erdekel?
Elképesztő, hogy egy felnőtt ember így ír (aszt????-komolyan, ezt én 4-5 éves koromban már le tudtam írni normálisan)
Egyáltalán van érettségid? Kötve hiszem...
Mit szeretnél csinálni Kanadában?
Hány éves a lányod?
Él ott kint valamilyen rokonod, ismerősöd?
Miért pont Kanada? Csak a hasadra ütöttél és kész, vagy hogyan jött pont ez? Mert ha nincs ott senkid és az a cél, hogy Magyarországról elköltözz, akkor talán kereshetnél közelebb lévő országot is, ahova könnyebben is ki lehet jutni és ha baj van, könnyebben haza is fogsz tudni jönni.
A kérdező a helyesírása alapján is pont beillene Kanadába.A magyar részébe bőven.
A nyelvtudása pont megfelelne a népesség felének,a kínaiak 80-90%-ának.
Így van állása a bejövőket tanító,máskülönben,csak angolul beszélőknek.Vagyis inkább kanadaiul,nem angol-angolul beszélőknek.
Egyedül nem hiszem hogy érdemes próbálkozni,de ha elég jó ismerősök,közösségek pártfogolnak,akkor sikerülhet.
Más kérdés,hogy miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!