Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Aki volt ilyen cserediákos...

Aki volt ilyen cserediákos programon USA-ban az mennyi zsebpénzt vitt?

Figyelt kérdés
januártól én is részt veszek és nem valammenyi pénzre szükségem van,de nem tudom mennyire.
2014. szept. 29. 15:10
 1/3 szabina555 ***** válasza:

hova mész? (város, állam)

mennyi időre?

milyen ellátást kapsz? (étel, szállás)

ezektől függ

2014. szept. 29. 18:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Georgiába,egy tanévre és családnál fogok lakni.
2014. okt. 6. 22:47
 3/3 szabina555 ***** válasza:

Georgia-t nem ismerem, de utánaolvasva nem magas az adó, tehát gondolom nem is olyan drága, mint NY pl.

feltételezem akkor a család mindent biztosít. szal pénz csak annyi kell neked, amit a saját magad szórakoztatására akarsz. ez meg tőled függ. millió helyen lehet rengeteg pénzt elkölteni.

a márkás ruhák (NIKE, Adidas, stb.) olcsóbbak valamivel, mint itthon, a dizájner ruhák amik drágábbak. a kaja kicsit drágább. a belépők múzeumokba, vidámparkokba, stb. kb.20-25 dollár minimum.

szerintem havi 100-300 dollárral számolj, biztos ami biztos alapon. de javaslom, hogy ne készpénzbe vidd ki, hanem kártyán, így itthonról még mindig tudnak küldeni, ha kell.

mivel én nem vettem részt ilyen programban, lehet rossz összeget mondtam, nemtudom. sanálom, hogy többet nem segíthetek. de mint mondtam, ez nagyban függ a te igényeidtől is, hogy mennyire akarsz költekezni. ha sok ruhát akarsz venni pl., vagy műszaki cikket (amik am.kb.fele annyi, mint itthon), akkor azért többet vigyél ki.

2014. okt. 7. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!