Észak-Amerikán belül hova a leg érdemesebb elmenni?
Figyelt kérdés
Idén a téli szünetre tervezzük hogy elmennénk amerikába repülővel!s ezzel kapcsolatban szeretném megtudni hogy hol van a leg több látnivaló!És több véleményre is kiváncsi vagyok2014. szept. 6. 17:12
1/4 szabina555 válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__eszak-amerika__6065710..
kb.5 kérdéssel volt ez, hasznos válaszokkal
3/4 anonim válasza:
ha a téli szünetből szánsz rá pár napot, akkor inkább kanada.
több a látnivaló.
ha kifejezetten az usa érdekel, akkor van egy csomó város, de olyan sok város van, hogy szinte választani sem tudsz, hogy melyik lenne jó.
kanadában van sok természeti látnivaló, és néhány nagyváros, itt már könnyebb választani.
és montreal városát és az öt-tó kanadai részének a bejárását tűzném ki célul, télen hihetetlenül szép.
bár számolj rá, ott nem akkora hó van mint itt, hanem néha méteres hófalak vannak montreal külvárosaiban is.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az összes választ,és én is eredetileg kanadára gondoltam de aztán elbizonytalanodtam!De akkor nagyon valószínű hogy marad Kanada!Még egyszer köszönöm mindenkinek
2014. szept. 6. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!