Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Francia országból mennyibe...

Francia országból mennyibe kerül egy hajóút Amerikába?

Figyelt kérdés
és melyik az a város amelyikből indul hajó amerikába plusz 3 transit autó átvitele mennyibe kerül? és kell e még valami pluszba hogy amerikába tartozkodhassak 3 hónapra meg autót vihessek át?
2010. jan. 12. 19:57
 1/3 anonim válasza:
77%
Franciaország. Amerika? USA? Mexikó? Én nem értek ezekhez a dolgokhoz de ha azt akarod, hogy más hozzáértő ember megválaszolja ezt a kérdést, valami rendes kérdést kéne feltenni. Amúgy az USA-ba bajosan fognak téged beengedni 3 kocsival:D
2010. jan. 12. 20:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Józan egy jelenség a kérdező, a helyesírása sokat elárul.:)

Lehet, hoyg valami bodzaszedő nepper!

2010. jan. 12. 23:42
 3/3 anonim válasza:
Nagyon drága. Mellesleg ha autót is akarsz bevinni kicsit sem fognak bevándorlónak nézni, főleg ha rögtön hármat! Én egy hónapra mentem ki és egy csomó kérdést tettek fel, hogy megbizonyosodjak, hogy nem vagyok bevándorló. Amúgy visszatérve az árra szerintem millió alatt nem nagyon úszod meg , mert a tütük bevitelének nagy ára van. Amúgy én repülővel mennék... A kocsi meg majd eljut valahogy.
2010. máj. 8. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!