Ha usa-ban akarok elhelyezkedni (munka vállalás, állampolgárságszerzés) akkor az jó pontnak számít ha usa-ban végzem az egyetemet, vagy teljesen mindegy?
Figyelt kérdés
2014. júl. 22. 10:06
1/3 anonim válasza:
Ez a munkafelvételinél számít jó pontnak. és ha pl. egy egyetem vagy kutató intézet adna neked állást akkor viszonylag könnyű dolgod van a a nagykövetségen. De egyébként csak az éppen keresett szakmákban adnak ki munkavállalói vízumot és csak azoknak akiket már felvettek valahová.
2/3 anonim válasza:
Ha kint végzel egy jó (!) egyetemet, akkor szinte biztos, hogy el fogsz tudni helyezledni. De gondolom tudod, hogy milyen nehéz bekerülni (SAT tesztek, kiváló TOEFL nyelvvizsga, kiváló GPA) és fizetni (egyetemfüggő, de egy jobb egyetem évi 30-35.000$-nál kezdődik és a top évi 60.000$) ezeket az egyetemeket. Tehát ha (nem tudom mennyi idős vagy) nagyon jó a nyelvtudásod, szorgalmas, intelligens, talpraesett vagy és van legalább 30 millió forintod egyetemre, akkor hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!