California államban lehet az itthon kiváltott nemzetközi jogsival vezetni?
Hát az egyszer biztos, hogy 21 évestől vagy nagykorú, de azért az meglepne ha az alatt nem lehetne bérelni egy hitelkártyával.
Jogsi.
Voltam kint és elvileg elfogadják 3 hónapig ha itthon csinálatsz nemzetközi jogsit, DE csak elvileg, mert a helyi cop nem biztos hogy tud vele mit kezdeni amikor a US plasztik laphoz van szokva. :)
Ha hosszabb távra mész jobb ott letenni a DL, vagy legalábbis a sima ID-t kiváltani a nemzetközi jogsi mellé.
Amugy 21 alatt (ha így amúgy a közelében vagy) elég szívás kimenni. :)
Nem ér rá egy év múlva?
Köszi a választ! Az az igazság, hogy most lenne egy lehetőségünk kimenni San Francisco-ba 3 hónapra.
Mit értessz a "sima ID" alatt?
ID=személyi igazolvány
A hazai gyakorlatól eltérően az elsődleges igazoló eszköz a jogsi (DL) és akinek az nincs utána jön a ID, de egy csomó amerikainak sose volt ID-ja, mert elég korán leteszik a jogsit.
Igazából helyi számára a személyének igazolására 21 év alatt nincs sok értelme.
Én azt mondom hogy (persze nem ígérhetem), a nemzetközi+ID egy ütős kombó és időben nem olyan macerás mint a DL föleg ha gyenge az angolod.
Amugy én nem béreltem ott kocsit hanem vettem egyet $350-ért (plusz reg dij és biztosítás). Igen jól látod, bagóért kaphatsz ott használt csotrogányt ami jó 3 hónapra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!