Vélemények - United Airlines Sziasztok! Nyár végén utazom vakáció céljából az USA-ba, United Airlines-al. Meg voltatok Velük elégedve?
Érdekelnének a vélemények/tapasztalatok.
Köszönöm előre is a válaszokat! (:
A United Airlines evi 140 millio utast szallit kb. Ezt a kerdest jo esetben latja mondjuk minden szazezredik, a valosag kozelebb lesz minden milliohoz. Az O velemenyuk/tapasztalatuk minden bizonnyal mertekado lesz... esetleg megsem.
En a magam reszerol eleg sokat repulok Uniteddel (utoljara tegnap, Vancouver-Houston-Austin), pont olyan mint tobbi, az Alaska Airlines segitokeszebb ha gond van, a United kevesbe de ettol meg A pontbol B pontba ok is elszallitanak. A kaja ugyanolyan pocsek mint barhol mashol. Transzatlanti jaraton a business osztalyukon igen gyakran van lie flat seat, ami igen pozitiv mivel en szeretek aludni a tiz-tizenketoras jaratokon amikor kilenc idozonat ugrom. Mas kerdes?
Igen, köszönöm szépen a választ.
hogyha az USA--n belül szállok át, akkor fel kell - e vennem a poggyászomat?
Nem vagyok rutinos repülő, ritkán teszek meg ilyen hosszú utat/utakat, és a legutóbbi amerikai utamat a Lufthansa-val tettem meg, egyszer szálltam át; Frankfurtból mentem egyenesen LA-be, ott nem kellett a poggyásszal külön foglalkozni.
Most azonban Düsseldorfból megyek Chicago-ba, és onnan Californiába.
A csomagod oda megy, ami a repülőjegyed célállomása...
Ha az USA belföldi járatra másik jegyet vettél, akkor természetesen ott újra fel kell adni.
Ilyen értelemben nem átszállásnak, hanem másik utazásnak számít.
Ha az USAn belul van csatlakozasod, akkor a csomagodat MINDIG akkor veszed fel, amikor eloszor belepsz az orszag teruletere.
Ez kinezhet ugyis, hogy CHI leszallsz, felveszed a borondot, atsetalsz egy masik terminalba, ott leadod, es varsz a Cali gepre.
Ugy is kinezhet, hogy egyik szalagrol leveszed, atsetalsz a terem masik vegebe, es ott ujra leadod.
Nem tudom milyen h.lye megoldas ez, de transzatlanti jaratoknal mikor eloszor belepsz az orszagba a csomagot fel kell venni. Legutobb szerencsed volt, mert a LAXra erkeztel es nem mentel tovabb es felvetted a csomagot es hello.
Most CHIbe erkezel, felveszed a cuccot, leadod, es jossz tovabb LAXra.
De a becsekkolasnal a neni majd mindent elmagyaraz.
En eddig jelentos kulonbseget legitarsasagok kozott csak a szemelyzetben veltem felfedezni.
A Virgin es a Swiss legenyseg fiatalos, haverkodos.
A United, Delta es American legenyseg meg inkabb kozepkoru/idosebb, kimert, tartozkodo. De lehet hogy csak pont ilyeneket fogtam ki.
Amugy ahogy elozo irta, mindegy melyikkel utazol. A-bol B-be elvisznek es ez a lenyeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!