Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hogyan kell szabályosan...

Hogyan kell szabályosan megcímezni egy levelet?

Figyelt kérdés
Ez helyes és pontos:518-526 Pier Ave, Santa Monica, CA 90405, United States of America?
2014. ápr. 29. 18:43
 1/4 anonim ***** válasza:
49%

Igy:

Adam Smith

518 Pier Ave

Santa Monica, CA 90405

USA

Amugy most melyik, 518 vagy 526? Mert ket kulonbozo hazszamot irtal! Vagy 518 Pier vagy 526 Pier, mondjuk nem gond ha elszurod, mert a ketto szomszedos egymassal, a helyi postas (altalaban ugyanazok jarnak a kornyeken) mar valszeg ismeri az embereket nevrol es ha el is irod a cimet, jo helyre fogja bedobni, ha pedig nem, es bedobja a szomszedhoz, feltetelezzuk, hogy a szomszed tudja hogy hivjak az illetot, atviszi es leteszi a bejarati ajto ele. Ha nem ismeri nevrol vagy gane, akkor rairja a boritekra, hogy "unknown" es a postas masnap felkapja es visszakuldi Magyarorszagra, amennyiben a felado fel van tuntetve.

2014. ápr. 30. 21:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igazából a nevet nem tudom és a címet is csak a Google térképről néztem. Név nélkül is kiküldik?
2014. máj. 2. 21:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Csak azt tudnam, ki a phasz pontozta le a valaszomat? En itt lakom Santa Monica-n, raadasul ettol az utcatol nem is olyan messze, ugyhogy nem ertem hgy aki lepontoz az esetleg jobban tudna????

Nev nelkul lehet hogy mar a magyar postas neni sem fogja atvenni toled a kuldemenyt. Mi az hogy nem tudod a nevet, nem ertem, kinek akarsz akkor levelet kuldeni?

2014. máj. 3. 00:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Csak találomra valakinek, ismerkedésből, mert nagyon érdekel az amerikai kultúra... Valamint a külföldi érméket is gyűjtöm és arra gondoltam, hogy küldök neki egy egy dollárost és megkérem, hogy váltsa fel...
2014. máj. 6. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!