Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Az Egyesült államokban hol,...

Az Egyesült államokban hol, (milyen hivatalnál) tudok bejelentést tenni, az illegális itt tartózkodókkal szemben?

Figyelt kérdés
Nem olyan régóta az USA-ban élek. Van egy pár magyar ember akiket fel szeretnék jelenteni, mivel illegálisan tartózkodnak ebben az országban. Melyik hivatalnál tudom ezt megtenni? A Homeland Security foglalkozik ezzel azt tudom! Tudok tenni akár náluk is bejelentést?

2014. ápr. 28. 03:09
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
87%
Ha nem tudsz angolul sem rákeresni akkor minek vagy ott? Az is lehet hogy te is illegális vagy.
2014. ápr. 28. 16:28
 12/28 anonim ***** válasza:
85%
En is itt elek , talalkoztam mar mexikoi familiaval is megsem jelentem oket mar csak azert sem mert sajnalom oket es kedvesek is voltak velem
2014. ápr. 28. 16:39
 13/28 fGhw39-84th ***** válasza:
Micsoda ócska flamebait kamu kérdés... :)
2014. ápr. 28. 17:23
 14/28 anonim ***** válasza:
65%
Ezek azok a momentumok, amiért a németek és a többi nyugati nép( belértve az usát is) cigánynak néznek minket! Más nemzetiség ilyet a honfitársával nem tenne! Szégyen hogy vannak ilyenek! El tudom képzelni, hogy hogyan jutottál a zöldkártyához! Tövig benyaltál a hatóságoknak most meg feljelentenéd azokat akiknek nincsen! Keresd fel a legközelebbi Madhouse-t
2014. ápr. 28. 17:48
 15/28 anonim ***** válasza:

Nyilvánvalóan fake kérdés, a kérdező szivetni akar minket :D

Kizárt, hogy valaki a törvény mögé bújva akarjon direkt ekkora ganéj lenni, és még hirdeti is magáról.

2014. ápr. 28. 17:51
 16/28 anonim ***** válasza:
23%

meg mielott akasztanatok a kerdezot, hozzatennem, hogy nem tudjatok milyen embereket akar feljelenteni. A kozelmultban en is feljelentettem valakit aki csak a zold kartyaert hazasodott, mivel kozben baratnoje volt, a baratnoje az en jo baratom es titokban elvett egy amerikait. A baratnom meg sajnos fulig szerelmes volt bele, a pasi meg anyagilag meg mindenhogy kihasznalta, tobbszor meg is utotte, rendorsegi ugy is van most belole, es tok veletlenul derult ki, hogy egyebkent meg hazas is melle, azert nem izgul mar tanulovizuma miatt. ugyhogy fel lett jelentve.

Szoval ebbol a 2 mondatbol nem derul ki azert, hogy ki a szemet itt :)

2014. ápr. 29. 07:38
 17/28 anonim ***** válasza:
18%
pl lehet, hogy ezek az illegalis magyarok illegalisan foglalkoztatnak mas magyarokat akiket aztan nem, vagy alig fizetnek ki, ok meg nem mernek tenni semmit hiszen semmirol nincs papir. ennek meg veget kell valahogy vetni. csak egy pelda volt, de nagyon is lehetseges
2014. ápr. 29. 07:43
 18/28 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy nem volt időm korábban megírni a hozzáfűzni valómat a kérdéshez! De valahol nem is bánom! Legalább ismét bebizonyosodott, hogy Magyarországon mennyire szűk látókörű és primitív a gondolkodásmód. Tisztelet a kivételnek! TISZTELET NEKED, UTOLSÓ ÉS UTOLSÓ ELŐTTI HOZZÁSZÓLÓ!!

Akit fel akarok jelenteni, az a MAGYAR ember meglopott $1500-al és miután (csak a több száz mérföld távolság miatt) telefonon számon kértem rajta, nem csak engem, hanem édesanyámat és az egész családomat trágárul a szájára vette és ráadásul még durván meg is fenyegetett. (több részletet nem írok inkább...)

AZ A MINIMUM, hogy hazatoloncoltatom egy olyan országba, ahol várják azok a "kedves honfitársak" akik itt, ez alatt a kérdés alatt, - a részelteket nem tudván -, elmondtak engem mindenféle aljas szemétnek jellemtelennek és fogyatékosnak...

Az már csak hab a tortán, hogy én felsőfokú tanulmányi vízummal élek itt nem olyan régóta. Megmondom őszintén, hogy úgy jöttem ki ide, hogy nem nagyon áll szándékomban hazamenni. A kérdésem alatt válaszolók többsége, most meg is megerősítette bennem ezt az ambíciómat! Köszönöm!!!

Hamarosan egyel többen lesztek otthon, mert ez a "kedves fiatalember" aki engem meglopott és a becsületembe gázolt, hamarosan újra otthon lesz és meg fogja fojtani a svájci frankos hitele!!

2014. ápr. 29. 09:05
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Azt írtad a kérdésben, hogy több magyar embert szeretnél feljelenteni illegális kint-tartózkodás miatt. Most meg azt írod, hogy egyet szeretnél feljelenteni mert meglopott. Lehet szidni a magyarokat, de azért neked sem ártana megtanulni rendesen fogalmazni, és megtanulhatnád, hogy valamiről a lényeget, és ne mellékes infókat oszd meg. Az ugyanis tök mindegy a történet szempontjából, hogy aki meglopott magyar volt. Ha a kérdést úgy írtad volna ki, hogy "Sziasztok meglopott egy illegális bevándorló 1500 dollárral, hol tehetek feljelentést?" máris sokkal barátibb lett volna a hangnem, amit itt megkapsz. Tanulj meg fogalmazni, és utána pattogj itt.
2014. ápr. 29. 09:20
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

"Van egy pár magyar ember akiket fel szeretnék jelenteni, mivel illegálisan tartózkodnak ebben az országban. "

Most 1 ember vagy több? Diplomás létedre elég rosszul fogalmazol.

2014. ápr. 29. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!