Egyes emberek miert jatszak itt gyk-n a fejuket es adjak elo, hogy amerikaiak?
"Nagyjából meg is szólalt az egyik ál-amcsi szvsz :D"
hehe, most valszeg rám gondosz. :D Belinkelhetem a blogm, ha érdekel, de nyilván az se győzne meg. Az viszont érdekelne engem, hogy mégis miből szűrted le, hogy egy "ál-amcsival" akadtál össze?
"Nem neveztem meg senkit hogy kire gondoltam,megnevezi Ő saját magát. Ennyi. :D ui LOL"
huh bakker, akkor ezek szerint még várni kell... :(
"Mondjuk le is vagy minoszolva ezért is gondolom hogy más is igy gondolja."
Hát persze, az emberek nem szeretik, ha valaki rámutat, hogy mekkora idióták valójában. És valami rejtélyes módon ezen az oldalon a idióták koncentrációja igen magas. Persze sokkal egyszerűbb lepontozni a választ, mint elgondolkodni azon, hogy esetleg valami borzalmas tévedésben él. Ha arra mennék, hogy jó pontokat kapjak, akkor olyanokat írnék, hogy "persze, mennyél csak, tárt karokkal várnak, nem is kell se nyelvtudás, se végzettséget igazoló papír!" Komolyan, ilyen emberek jönnek ide kérdezni. :D A valósággal kemény dolog szembesülni, és láthatóan nem is mindenkinek megy. De végülis mindegy is, mert mit számít, hogy álmodozó kisgyerekek mit gondolnak az amerikai bevándorlásról?
> ...szemben a sarkon, meg egy zöldséges.
Na innen derul ki hogy nem vagytok itt: a zoldseges bezart mar jo regen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!