Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Egyes emberek miert jatszak...

Egyes emberek miert jatszak itt gyk-n a fejuket es adjak elo, hogy amerikaiak?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 22. 18:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Mert utaljak az orszagot , es mivel nagy vagyuk hogy ott legyenek ezert adjak elo. By: an american
2014. ápr. 23. 10:47
 12/19 anonim ***** válasza:
...szemben a sarkon, meg egy zöldséges.
2014. ápr. 23. 10:51
 13/19 fGhw39-84th ***** válasza:

"Nagyjából meg is szólalt az egyik ál-amcsi szvsz :D"

hehe, most valszeg rám gondosz. :D Belinkelhetem a blogm, ha érdekel, de nyilván az se győzne meg. Az viszont érdekelne engem, hogy mégis miből szűrted le, hogy egy "ál-amcsival" akadtál össze?

2014. ápr. 23. 11:18
 14/19 anonim ***** válasza:
32%
Nem neveztem meg senkit hogy kire gondoltam,megnevezi Ő saját magát. Ennyi. :D ui LOL
2014. ápr. 23. 11:39
 15/19 fGhw39-84th ***** válasza:

"Nem neveztem meg senkit hogy kire gondoltam,megnevezi Ő saját magát. Ennyi. :D ui LOL"

huh bakker, akkor ezek szerint még várni kell... :(

2014. ápr. 23. 11:47
 16/19 anonim ***** válasza:
18%
Lehet hogy egyszer voltál kint Amerikában és akkor mi van? Hasra kéne esni? Annyira vered magad minden hozzászólásnál hogy komolyan kezdelek sajnálni. Mondjuk jó dolga lehet valakinek ha abból áll a napja hogy egy ilyen oldalon ossza a nem létező észt. Mondjuk le is vagy minoszolva ezért is gondolom hogy más is igy gondolja. Írj valami okosat de nem biztos hogy érdekel is :D
2014. ápr. 23. 14:19
 17/19 fGhw39-84th ***** válasza:

"Mondjuk le is vagy minoszolva ezért is gondolom hogy más is igy gondolja."

Hát persze, az emberek nem szeretik, ha valaki rámutat, hogy mekkora idióták valójában. És valami rejtélyes módon ezen az oldalon a idióták koncentrációja igen magas. Persze sokkal egyszerűbb lepontozni a választ, mint elgondolkodni azon, hogy esetleg valami borzalmas tévedésben él. Ha arra mennék, hogy jó pontokat kapjak, akkor olyanokat írnék, hogy "persze, mennyél csak, tárt karokkal várnak, nem is kell se nyelvtudás, se végzettséget igazoló papír!" Komolyan, ilyen emberek jönnek ide kérdezni. :D A valósággal kemény dolog szembesülni, és láthatóan nem is mindenkinek megy. De végülis mindegy is, mert mit számít, hogy álmodozó kisgyerekek mit gondolnak az amerikai bevándorlásról?

2014. ápr. 23. 17:19
 18/19 anonim válasza:
32%
Nyugi szerintem is szánalmasak.
2014. ápr. 23. 17:58
 19/19 anonim ***** válasza:

> ...szemben a sarkon, meg egy zöldséges.

Na innen derul ki hogy nem vagytok itt: a zoldseges bezart mar jo regen!

2014. ápr. 27. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!