Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Egy nemet Katona vagy egy...

Egy nemet Katona vagy egy Nemet TEK es Kimehet az USA -ba dolgozni ottani rendornek, vagy katonanak?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 8. 13:31
 1/7 anonim válasza:

először is mi az a nemet TEK?

egyébként nem ha kimegy él ott talán 3 évet megszerzi az állampolgárságot utána ha jól emlékszem lehet rendőr vaagy katona addig biztos nem

2014. ápr. 8. 13:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Kommandos koszii szepen :)
2014. ápr. 8. 14:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom,hogy a hadseregbe fölvesznek még olyat is aki töri az angolt és nem állampolgár.Szeretik őket küldeni előre Irakban és aszem 5 vagy 10 év katonai szolgálat után állampolgár vagy.
2014. ápr. 8. 14:35
 4/7 A kérdező kommentje:
Koszii szepen , es a kommandosokkal is ugyan igy van ?
2014. ápr. 8. 15:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha van elokepzettseged, az a katonasagnal szamit, de nem szukseges az allampolgarsag.

A rendorseghez viszont mindenkeppen CSAK allampolgarokat vesznek fel, illetve az akademiat zoldkartyas is elkezdheti, ha az allampolgarsaga mar folyamatban van, vagyis az eskut majd csak allampolgarkent teheti le.

2014. ápr. 8. 18:10
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Németországban a TEK-et úgy hívják hogy (SEK)

Egyébként nem a válasz...fegyveres testülethez csak az adott ország állampolgáraként csatlakozhatsz.

Bár nem értem hogy jutottál el te a német rendőrségig..:D

2014. ápr. 9. 16:43
 7/7 Davpro válasza:
mehet, nem kell állampolgárnak lenni, ezek a mai zsoldosok, akik más nemzetiségű hadseregben szolgálnak, nekem is van távolabbi ismerősöm aki zsoldos
2014. ápr. 16. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!