Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » El tudok helyezkedni az...

El tudok helyezkedni az USAban ilyen diplomákkal?

Figyelt kérdés

Erdész vagy gyógytornász. Valamelyik szakmát szeretném kitanulni és miután végeztem ki szeretnék költözni,de nem tudom hogy ezekkel az állàsokkal el lehet e helyezkedni!

Linkeltek oldalakat vagy adnatok tanacsot?

#elhelyezkedés #munkakereses az usaban
2014. márc. 28. 20:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyik sem piacképes. Az USA-ba pedig még relatív jó diplomával is nagyon nehéz kijutni, ami már 1000-szer le lett írva hogy miért! A torz bevándorlási rendszerből adódóan a kijutásra a valós esély az amerikai rokon, házastárs vagy zöldkártya lottó. Munka útján kijutni csak óriási mázlival lehet, több év gyakorlattal rendelkező diplomások, nemzetközileg is elismert szakembereknek.
2014. márc. 28. 20:25
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

Gondolom megy az angol...

2014. márc. 28. 21:28
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a linket:) es ja megy az angol
2014. márc. 29. 08:28
 4/5 anonim ***** válasza:
1-es véleményét osztom én is ismerősök tapasztalai alapján. Angliába jóval egyszerűbben kijutnál gyógytornászként.
2014. márc. 29. 14:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Ismeros es rokon meg az ocean miatt szeretnek inkabb USAba mennivagy milyen szakmákat tudtok amihez biosz kell?
2014. márc. 31. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!