Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Milyen minkat tud talalni egy...

Milyen minkat tud talalni egy zoldkartyaval usaba erkezo 35 koruli no?

Figyelt kérdés

Egy no aki keveset beszel angolul, es itthon konyvelo?

Gondolom vmi adatrogzito munka szoba johetne, vagy takaritas.

Takarito munkat gondolom talalnek, de szerintetek van

Valami jobb lehetoseg?

#munka #keves angol
2014. márc. 14. 10:47
 1/7 anonim ***** válasza:
adatrögzítő úgy hogy nem tud rendesen angolul?
2014. márc. 14. 11:40
 2/7 anonim ***** válasza:

Takarítás, mosogatás, kisegítő munkák...

De azért érdemes lenne azt a nyelvtudást legalább középfokra felhozni, hogy el tudj boldogulni kint.

2014. márc. 14. 12:15
 3/7 anonim ***** válasza:

Van zoldkartyad? Akkor barhol.

Barmit rahazudsz az oneletrajzra, nem fogjak ellenorizni, hogy Magyarorszagon az xy foiskolan/egyetemen vegeztel. Megcsak a papirokat sem akarjak majd latni, de ha megis, akkor gyartasz barmit.

A lenyeg, hogy kepes legyel elvegezni a munkat amire jelentkezel. Angol tudas nelkul viszont iszonyat nehez lesz eladni magad! Legfeljebb takaritani fogsz tudni, ahhoz nem kell nyelvtudas, csak ep kez lab, hogy a porszivot tudd tologatni....

Inkabb fekudj ra az angolra es utana valaszthatsz szinte barmit!

2014. márc. 14. 19:01
 4/7 anonim ***** válasza:

De jó neked.

De hogy szereztél zöldkártyát ha még nyelvet se beszéled?

2014. márc. 14. 20:24
 5/7 anonim ***** válasza:
valószinüleg nyert a lottón, ahhoz nem kell nagy nyelvtudás, van leforditott kitöltési utmutató is a neten.
2014. márc. 14. 20:38
 6/7 anonim ***** válasza:
4-es, bolondoké a szerencse :D
2014. márc. 28. 19:36
 7/7 A kérdező kommentje:

Koszonom a normalis valaszokat. Nem azt irtam hogy total nem beszelek angolul, hanem azt hogy keveset, ami lehet nem is olyan keves csak en vagyok bizonytalan. Egyebkent alltalaban azt mondjak jo az angolom. Remelem nem csak kedveskedesbol.

En arra gondoltam korhazban dolgoznek es akkor biztositas is meg lenne oldva. Viszont azt halottam korhazba is csak oregotthonban letoltott 2 ev utan lehet bejutni.

Azert varnek otleteket mit erdemes egy nonek csinalni usa-ban. Mert ugye ott is egyre nehezebb. Koszi.

2014. márc. 29. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!