Kanadában mennyire vannak kígyók?
"Albertában kapott munkát,"
Ne szórakozz! Tegnap is te írtad ki a kígyós kérdést, akkor Los Angelesben kapott a férjed munkát! Vagy extra sok férjed van, vagy egyszerűen kamu, és rettegsz a kígyóktól.
Nem tudom kiről beszélsz!De utánna néztem az oldalon és a tegnapi kérdés Észak-Karolináról szólt!
Ha fizetnének sem mennék az USA-ba mert utálom!Még olyan repülőre sem szálltam soha aminek az USA-ban van csatlakozása.
Én és a férjem már évek óta járunk Kanadába!Most kapott munkát Albertában és ő elfogadta.
A kérdést máshogy is megfogalmazhattam volna hisszen a medvéktől,a farkasoktól és mindenféle veszélyes állatól félek.Azért kérdeztem a kígyókat mert azt nem tudom hogy van-e Kanadában.
Még, hogy nincsen kígyó Kanadában??
Tessék:
"
Az óriáskígyó még hétfőn fojtott meg alvás közben egy 5 és egy 7 éves kisfiút.
A rendőrség utasítására elaltatták kedden azt a több mint négyméteres pitont, amely hétfőn álmában megfojtott két kisfiút a kelet-kanadai Campbellton városában - közölte a rendőrség. A Barthe testvérek halála ügyében bűnügyi eljárást indítottak."
A hetes egyértelműen a kérdező, könnyű felismerni az idétlen minden mondat végére ! jelről.
Egyébként tiszta beteg a kérdés nekem kígyó fóbiám van, mégis elmegyek olyan országba ahol vannak kígyók. Különben is nagyobb esélyed van, hogy a szomszéd tart hobbiból kígyót az meg kiszabadul és szembejön veled a lépcsőházban :) Szóval hiába van pl. Kanadába az nem jelenti, hogy egyáltalán nincs..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!