Turista utazás Amerikába! Mennyibe kerül ez nekem?
Nemrég volt egy ilyen árbecslő cikk, az LA-ről, de az árak New Yorkban szinte egyezőek, ha nem magasabbak.
Ott két fő esetén fejenként 850e-1M-t ajánl, bár az már bőven a szállodás, autóbérlős kategória. Hostelekben, tömegközlekedve, olcsón étkezve repjeggyel kevesebb, de ott is kell fejenként 5-600 körül számolni, már ha nem a szálláson akarsz kuksolni végig.
New York vagy Miami kijutás időponttól és ügyességtől függően 350 - 600 euró per fő.
A szállás árakat látod a Bookingon, bár tudnod kell, NYC hihetetlenül drága. Szállásban ne nagyon gondolkodj másban, mint hotel, vagy motel, mert az út széléről simán kiszed a rendőr, és elzavar, hiába alszol kocsiban.
Ha a pénz számít, olvass utána sokat.
Szerintem New York nem igazán ér meg két hetet, Florida önmagában kitölt ennyit. Persze ha oda készülsz időd van elég a tanuláshoz, mert oda legolcsóbban nov -decemberben érdemes legközelebb nekiindulnod.
Még mindig csodálatos idő lesz, a repülőjegy és a szállás árak is le fognak esni, és Te is sokkal többet fogsz tudni arról, hova is mennél épp.
Everglades, Miami, Key West. Ezeket ne hagyd ki.
Még valami. Ha tanulni szeretnél, olvasd rendszeresen Kurtis oldalát. Aztán egy idő után ráérzel az utazás ízére, és áraira.
És ha Key Westen járnál véletlenül, üdvözöljük Hemingwayt, a medencéjét és a cicákat.
Majd megérted.
...és a cicáknak mind az öt lábujját!
Amúgy, ha a kérdezőnek mindegy, hogy "Miami vagy New York", akkor úgy sem tudja, hogy mit is akar ott...
és ha nem tudom mit akarok ott az neked nem mind1?vagy muszáj valami oda nem illő okosságot írnod, csak azért, hogy egy kicsit szerepelj? hogy írhass valamit.... hogy megmutasd milyen okos vagy?hogy te átláttál rajtam?te bizony tudod mi a dörgés. veled nem lehet packázni. te kiszúrod a hülye kérdést és hála istennek a helyes útra tereled az eltéved barmokat, mert te tudod a frankót.
egyébként mindkettőt meg akarom nézni, de hogy melyikkel kezdem AZ pénz kérdése, ugyanis az olcsóbb lesz az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!