Névváltoztatásom miatt, egy külföldi állás megpályázásakor bizalmatlanságot keltek-e a munkáltatóban?
A tapasztalataitokra lennék kíváncsi!
Jelenleg külföldön élek. Álláskeresésnél csatoltam a vágyott munkáltatómnak a diplomámat! Nem keltek-e bizalmatlanságot benne azzal, hogy teljesen más nevet vettem fel (mind keresztnév, mind vezetéknév), mint a születési (a diplomámban is a régi van)? Számíthatok-e csupán ezért negatív megkülönböztetésre?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
En Nemetben vagyok, de nekem igazäbol problemät nem okozott, csak mindenhol magyaräzkodni kell.
De nem bizalmatlankodtak.
Mondjuk en csak vezeteknevet csereltem väläs miatt.
Az elejen komplikält volt elmagyaräzni hivatalokban, mert mindenhol igazoläst kertek a nevvältozäsomrol, amit ugye nem kaptam sehol. De vegül is elfogadtäk.
Ja es hogy a kerdesre is välaszoljak, szerintem nem fog emiatt megkülönböztetni.
Csak magyaräzd el neki a dolgot( a felreertesek miatt)
Az USAban?
Ahol egyre tobb olyan alkalmazott van, aki tavaly meg ferfi volt, iden meg no? (vagy forditva)
Nem, a neved nem fogja oket zavarni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!