Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Van itt olyan aki volt már...

Van itt olyan aki volt már Campleaders-el USA-ba?

Figyelt kérdés
Olyan embert keresnék elsősorban aki Job Fair-n is volt... mennyire kell tőle tartani? Végtére csak táborigazgatókkal beszélgetsz... elég parának tűnik

2014. jan. 10. 21:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Leszögezem.Én nem vettem részt ebben. De a bátyám jó párszor táborban. Nem volt az rossz, de sok táborban olyan emberi léptékkel mérve senki gyerekek vannak hogy az valami eszméletlen. 4 centivel a föld felett járnak..és Te sok mindent nem tehetsz ez ellen. Ha meg kinyitod a szád, még Te vagy a hibás. Szal tesóm amikor már egyre szarabb közösségi táborba került fogta és ott hagyta. Én se viselném el ha kis fos kölykök pofáznának. De sajnos megtehetik.. Táborigazgatótól meg nem kell tartani, mert az esetek többségében teljesen átlagos emberek.
2014. jan. 10. 23:16
 2/2 anonim ***** válasza:

kb a profilodról fogtok beszélgetni (munkatapasztalat, hobbik, suli, sokminden előjöhet), biztos fog beszélni a táborról, a tábori rendről és a melóról is sokat

keress rá facebookon campleaders hungary facebook csoportra, ott többet tudnak nálam :)

2014. jan. 11. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!