Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Vki azt mondta hogy meg lehet...

Vki azt mondta hogy meg lehet vhol nezni a neten hogy egyaltalan beutazhatok az usa-ba vagy sem mileot barmifele beutazasi engedelyert folyamodnek a kovetsegen? Allitolag van egy lista akitiltott szemelyekrol amit meg lehet nezni.

Figyelt kérdés
2009. nov. 30. 19:27
 1/7 anonim ***** válasza:

Ilyen publikus lista nem létezik!

Amikor beadod a vízum-kérelmed, akkor utánad néznek és akkor döntenek arról, hogy te beutazhatsz-e vagy sem...

Amúgy az USA-ba már mehetsz vízum nélkül is, ha turistaként mész az országba (ezzel sem dolgozni, sem tanulni nem lehet).

Ilyenkor csak a követség weboldalán kell regisztrálnod a beutazás előtt és kész.

2009. nov. 30. 22:09
 2/7 anonim ***** válasza:
A lista nem publikus, de hát az egyértelmű, hogy kik a kitiltott személyek - azok biztosan, akik az USA-ban illegálisan tartózkodtak már. A túltartózkodás időtartamától függően 3 vagy 10 évig vannak tiltó listán, utána újra próbálkozhatnak turista vízum igénylésével (ESTA volt illegálisoknak nem opció). De ha te nem voltál illegálisan az USA-ban soha és nem vagy büntetett előéletű, semmi félnivalód nincs, az ESTA elfogadásáról valószínűleg azonnali elfogadó visszacsatolást fogsz kapni.
2009. nov. 30. 22:12
 3/7 A kérdező kommentje:
valojaban en mar voltam feketen nem is keveset meg dolgoztam is jo sokat, 2002-ben ki is tettek egy ejszakat meg be is csuktak a kovetkezo repuloig,az usa hivatalok nem valaszolnak mar evek ota a kerdesemre hogy milyen a statuszom pedig meg ugyvedet is fogadtam, es most nincs 20 ezer ft-om vizumert folyamodni, ezert jott jol ez a lista--ami szerinted nem letezik, de talan az lenne a legjobb megoldas ha felhivnam a kovetseget es megkerdeznem toluk hogy mi a helyzet a listaval kapcsolatban.vagy mi lenne akkor ha siman kervenyeznem az engedelyt mintha soha semmi nem lett volna, csak akkor meg lehet hogy vizumot sem adnak utana helybol, nemtom. erdekelne a velememenyed
2009. dec. 1. 16:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Hiába is folyamodnál most turista vízumért, úgyis elutasítanának...jó lenne tudni, hogy meddig voltál, de ha több, mint egy évig feketén, akkor ezt követően 10 évig semmiféleképp nem kaphatsz vízumot, ESTA-val téged pedig soha nem fognak beengedni. Emailre nem válaszolnak, fel kell őket hívni telefonon, csak arra reagálnak egyébként.
2009. dec. 2. 11:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyébként azt megkérdezhetem, hogy miért akarsz visszajönni? Úgy értem, Európában legálisan dolgozhatnál, miért nem használod azt ki inkább? Sokkal egyszerűbb megoldás és közelebb is van, nem?
2009. dec. 2. 11:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja, és én nem mondtam, hogy nem létezik ilyen lista, hanem azt mondtam, hogy ez nem publikus, mert a közzététele személyiségi jogokat sértene. Biztos, hogy van ilyen lista.
2009. dec. 2. 11:29
 7/7 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszod, hat szeretem az usat, meg a batyam is citizen mar 3 eve masom meg nem nagyon van itt-- ezert mennek vissza,mint leveledbol kiderult te is ott vagy, mondjuk ket emberrel levelezek ,mert ketten valaszoltatok szoval ebbol lehet felreertes ,mert en csak valaszolni tudok--nemtom melyotoknek -de most szerintem csak neked--na mindegymegkerdezhetnem hogy mert nezed ezt az oldalt mindig es honnan vagy ilyen jol informalt,,hat telefonalnek a kovetsegre a hivas 400 ft percenkent,de itt az emil cimem levelezzunk inkabb itt ez az oldal olyan fura--sakjamaka@gmail.com
2009. dec. 2. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!