Mi a véleményetek Calgaryról?
Azt hogy hideg azt én is tudom:)
Tudtok esetleg mást is?
Hát, téli olimpiát is tartottak itt.
Kristálytiszta levegő, a Napsütés városának is hívják, mert gyakran süt a nap. Szerintem nem rosszabb, mint Finnország, vagy Svédország :)
Amúgy közel van az USA északi államaihoz. A kanadaiak alapvetően nagyon toleráns és kedves emberek, bár sajnos mostanában nagyon sok bevándorló miatt átalakultak a városok. Különösen gondolok itt a magyar kisebbség Kanadába menekülésére, ami miatt bizonyos városokban már zárják a bicikliket, az ajtókat, a belvárosokban több hangos magyar tájszólásos szót hallani, mint angolt, stb.
Ha lenne lehetőségem elutazni, én biztos megnézném. De ha saját magamnak kellene gyűjteni rá pénzt, akkor inkább kihagyom és melegebb égtájakat keresnék fel...
Kevesen tudják hogy Calgary az egyik legegészségesebb város Észak Amerikában. Illetve az 1 főre jutó iroda m2 szintén elég magas,pontosan emiatt jelentős üzleti központ.
A legtöbb kanadai olaj és gázipari cégnek itt található a központja.
A vásárlóerő besorolása szerint Torontoval egy kategória.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!