Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mennyire esélyes h ki tudjak...

Mennyire esélyes h ki tudjak menni és dolgozni ezekkel a képesítésekkel az USA-ba?

Figyelt kérdés
Érettségi+valutapénztáros+élelmiszer-vegyiáru eladói. Eü. főiskolám még folyamatban, más végzettségem nincs. Gyakorlatot, főleg éveket nem igazán tudok igazolni, de az idősgondozásban 3-4 hónapot igen. Itthon keressek állást vagy ha kijutottam, vagy hogy kell ehhez hozzáfogni? Van értelme egyáltalán? Olvastam hogy nem egyszerű vízumhoz hozzájutni. Angolul társalgási szinten beszélek.

2013. dec. 20. 13:19
 1/9 anonim ***** válasza:
USA elég esélytelen de miért nem mész Európán belül valahova?
2013. dec. 20. 13:59
 2/9 anonim ***** válasza:
Van zöldkártyád, vagy él kint rokonod? Mert ha nem akkor itt vége is a történetnek, csak illegálisan tudsz kimenni. Ilyen végzettségre nem adnak semmilyen vízumot.
2013. dec. 20. 13:59
 3/9 anonim ***** válasza:

USA esélytelen...

Nem adnak engedélyt.

2013. dec. 20. 14:37
 4/9 anonim ***** válasza:

vizumhoz kb. lehetetlen hozzajutni. a vegzettseged odakint semmit nem er (mondjuk Europaban meg itthon sem...), azzal kar is lenne probalkozni.

maximum 'turistakent' kimesz es ottfelejted magad, de nem ajanlom, mert ennek nagyon sulyos kovetkezmenyei lehetnek, ha lebuksz. marpedig le fogsz, azt garantalom, eleg ha beteg leszel es orvoshoz kell menned, maris jelenti a doki, hogy illegalis bevandorlo vagy.

tanulj ki valami hasznalhato szakmat inkabb, az Eu foiskolaval tobb eselyed van szakkepzett apolokent pl. Nemetorszagban elhelyezkedni, ha megtanulsz nemetul addig.

2013. dec. 20. 16:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Kérdező, nagyon érdekelne hogy milyen gondolatok járnak valakinek a fejében hogy ilyen nem túl magas szintű képzéssel, nulla munkatapasztalattal az USÁ-ba majd pont őt várják? Minek, hol olvastál utána mielőtt úgy gondoltad hogy ennek lehet bármiféle realitása? Nem kötözködni akarok, hanem megérteni hogy sikerül valakinek ide eljutnia.
2013. dec. 20. 23:12
 6/9 anonim ***** válasza:
mint vizvezetek szerelo konnyen kapnal munkat
2013. dec. 23. 04:16
 7/9 anonim válasza:

Én pont a múltkor néztem nekem lenne valamenniy esélyem a 14 év munkatapasztalattal. Vagyis ott a rengeteg lehetőségnél, egy helyen max pontot kapnék az igénylő lapon.

4 hónappal tapasztalat után el is tépik a papírod.

Angolt magas szinten kell beszélni, amit itthon társalgási szintennek mondanak, az kint általában arra elég, hogy konyhán tudj mosogatni. Láttam ezerszer Nyugat Európában. Meg jönnek a főiskolával, aztán az interjún kiderül, hogy csak arra jók, hogy takarítsanak a főiskolával, a felső szintjű angolal.

Inkább Európa.

2013. dec. 26. 06:26
 8/9 A kérdező kommentje:

én mindenhol társalgásit írok az angolomra, de külföldiekkel szoktam beszélgetni, nem olyan társalgási hogy 2 szót beszélek és azt hiszem magamról hogy mindent tudok, de az is gond hogy mindenkinek mást jelentenek ezek a szintek. El nem tudnak adni de nyilván nem tudok magasröptű értekezést a banki tranzakciókról meg politikáról angolul. Mondjuk ezek nem is érdekelnek.

Német nyelvterület nem érdekel, utálom a nyelvüket pedig azt is évekig tanultam de már rég elfelejtettem.

Franciául beszéltem, de már az sem megy, azért még megértem mit mondanak csak válaszolni nem tudok. Na erre nem mondom azt hogy társalgási szint.

Lehet hogy majd megpróbálom Angliát,vannak babysitter állások de sietnem kéne mert csak 30 alattiakat keresnek oda. Vagy ott is szoktak lenni idősgondozói állások. Futok pár kört.

2013. dec. 29. 15:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nyugodtan megprobalhatod az USA-t, csak ne a szarazfoldon kezdj el keresgelni, mert az tenyleg eleg eselytelen, hanem menj oceanjaro hajora novernek (apolonak)!NAGYON jol keresnek (havi 5 ezer dollar, ezt tapasztalatbol irom, meg mielott valaki lehurrogna!).Tehat, ha megvan az egeszsegugyi sulid, es van apoloi kepesitesed, es persze, tenyleg jol beszeled a nyelvet, akkor menj oda, aztan, ha nem jon be a hajozas, utana mar konnyebben talalsz munkat a szarazfoldon is (az amerikai emberek nagyon baratsagosak es segitokeszek!).Sok sikert!:)Es, kitartas!
2014. jan. 8. 04:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!