Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Las vegas los angeles san...

Las vegas los angeles san francisco ban mik azok amiket érdemes megnézni azokon kívül ami minden utikönyvben benne van?

Figyelt kérdés
jó étterem stb eldugott kis park, vmi szép hely. nyilván nem a walk of fame-re vagy a golden gate hídra gondolok:-)
2009. nov. 22. 20:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Las Vegasban Belaggio, Strip, Ceasars palace, de ezek kornyeken kb mindent. itt kaszinokon, hoteleken es barokon kivul amugy sincs semmi mas. Los Angelesben en ajanlanam, Hollywood-ot, Santa Monicat, Malibut, Universal Studios, Robertson Blv. San Franciscoban nem voltam.
2009. nov. 25. 21:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Ezekből én csak Los Angelesben (egyszer), San Franciscóban (nem emlékszem hányszor) voltam. Mindkettő olyan hogy örülök hogy ha nem vagyok ott, de tényleg. SF helyett javaslom Berkeley felderítését az öböl túloldalán, BART megy át, sima ügy.
2010. jan. 23. 20:10
 3/3 anonim válasza:

A WELCOME TO THE FABULOUS LAS VEGAS táblát, LA-ben, de akár LV-ban is egy igazi amerikai pankrációt/baseballt...

most ennyi jutott eszembe.

2010. jún. 10. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!