Ha most elrepülök Amerikába, addig maradok ott, ameddig akarok?
Figyelt kérdés
Ha most fogom magam, és mint ahogyan jó páran híres sztárok tették, egy példa Arnold Swarzenegger elrepülök Amerikába szerencsét próbálni! (tegyük fel, most ez csak egy példa)... Akkor én ott, addig maradok, ameddig akarok?
Vagy ott vízum gondok lesznek, vagy ez hogyan működik?
2013. dec. 5. 18:38
11/13 MrPifta válasza:
"Legalább ne kamuznál..."
mi érdekem lenne kamuzni? Tényleg 90 napig lehet maradni vízum nélkül, de kell az ESTA. Csak átutazok Mexikó felé, de még ehhez is kell
12/13 anonim válasza:
érdekes, repültem már tovább Kanadába Newark-on keresztül, és nem kellett vízum oda sem.
Egyébként egy mexikói kertész könnyebben kap állampolgárságot, mint egy EU-állampolgár. Mexikó NAFTA-tag,
13/13 A kérdező kommentje:
Mindenki össze-vissza vitázik a másikkal, vagy sérti azt...Miért nem lehet ide rendes választ írni? Kaptam is ,utána ha látja a kedves válaszoló, minek köt bele a másikba??? Nyilván nagyon jó kis program.
2013. dec. 6. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!