Ha én szeretnék kijutni az USA-ba, hogy juthatnék ki a sok pénzen kívül mi kellene hozzá!?
Figyelt kérdés
az a szomorú ,hogy úgy is lehetetlen.2013. dec. 2. 02:19
1/11 anonim válasza:
Beházasodsz, vagy nyersz a zöldkártya lottón.
4/11 anonim válasza:
Miért szeretnél kijutni? Ott szeretnél élni? Ott szeretnél nyaralni? Nem mindegy. Dolgozni kijutni szinte lehetetlen, nyaralni, kirándulni "csak" a repjegy, költőpénz, ESTA és máris maradhatsz kint 3 hónapig.
5/11 anonim válasza:
miert akarsz mindenaron olyan messze? London, Parizs sokkal kozelebb van, es oda nem kell semmi plusz papir munkavallalashoz.
6/11 anonim válasza:
Nekem is USA minden álmom, de esélytelen. :(
Lottózz, hátha... Én azt teszem.
7/11 anonim válasza:
Vajon mi alapján vágyakoztok annyira az USA-ba? Ismerősök által elmondottak alapján, vagy a filmekben látott "édes élet" alapján?
8/11 anonim válasza:
Nem, a kint-tartózkodásom alapján...
De amúgy mi közöd hozzá?
Mindenkinek van egy álma, nem igaz??
9/11 anonim válasza:
Aki a hetediket lepontozza, miért? [link] ezt olvastad?
In 2012, 49.0 million Americans lived in food insecure households, 33.1 million adults and 15.9 million children.
Mi az, amit Te tudsz, amihez Te annyira értesz, hogy nem a 49 millió amerikaihoz fogsz csatlakozni akinek bizonytalan hogy honnan kerül a következő falat a tányérra?
10/11 anonim válasza:
TANULJ, akkor minden sikerulhet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!