Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Tényleg igaz hogy november...

Tényleg igaz hogy november 13-án be hozzák kanadába a vizumot, a sok cigány miatt?

Figyelt kérdés
2009. nov. 13. 06:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Én nem hallottam róla, de remélem nem. Nem kellene a sok cigány miatt kitolni az utazókkal. Viszont jó lenne, ha minél több cigány elmenne Moról, csak szerintem rossz irányba mennek, jobban be tudnának illeszkedni a társadalomba Iránban vagy Irakban, mint Kanadában vagy Froban pl.
2009. nov. 14. 22:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Tudtommal februarban akarjak bevezetni a vizumot.

Sajnos ez van.

Kanadaba elo magyar vagyok es tudom h sajnos itt is csak eloskodni tudnak a ciganyok es persze nem akarnak dolgozni sem.A kanadai kormany meg besokalt.

Mi most vegre kaptunk letelepedesi papirt de legalabb 15 ugyvedet kerdeztunk meg h elvallalja-e az ugyunket es elso kerdesuk volt h ciganyok vagyunk-e.Mondtuk h nem ezert nem is vallaltak el.Mert a ciganyoknak olyan papirjuk van h Magyarorszagon ciganyuldozes folyik es ezert gyorsan es problemamentesen megkapnak itt minden papirt es tamogatast.

Es sajnos a ciganyok utan konyvelik el a magyarokat is ugy h itt nem szeretik a magyarokat:(.

En hazamentem a szuleimhez latogatoba a kisfiammal es vissza fele alig akartak beengedni az orszagba pedig a kisfiam itt szuletett es kanadai allampolgar.

Bezzeg a ciganyokat atengedik.....

Ezuton is koszonetemet fejezem ki nekik...

Kedves kerdezo:szeretnel ide kijonni azert kerdezted?

2009. nov. 23. 19:31
 3/6 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem nem vezetik be. Egyszer már eltörölték a 90-es években, majd újra behozták a cigók miatt, majd megint eltörölték... Az Únió nem fogja engedni szerintem.

Miért nem csinálják azt, mint az USA! Oda is kell beutazási engedély, de vízum nem!

Ausztráliába meg kell vízum, de az ingyenes. (Elvégre brit fennhatóság alatt van; igaz, szinte csak formálisan.)

2009. dec. 2. 09:58
 4/6 anonim válasza:

Kanadának legalább van esze. Nem tudom mit lehetne kezdeni ezzel a sok cigóval. Mondta az egyik cigány vezető, hogy jobb lenne a magyaroknak viselkedni, különben a cigányok elhagyják az országot. Mikor meghallottam, majdnem sírógörcsöt kaptam, hogy szegínyek itt hagynak bennünket. (irónikusan)

Egy Szabolcsi lakos.

2010. febr. 28. 15:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Igaz, de a dátum nem biztos.
2010. márc. 11. 21:24
 6/6 anonim válasza:
A MÁSODIK válaszolónak: Én szeretnék kimenni Kanadába. Talán te tudnál segíteni? Kösz!
2010. jún. 30. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!