Szerintetek ilyen feltételekkel lehet vízumota kapni az USA-ba?
Ha valaki egy ismert nyelviskolán keresztül, nyelvtanulás céljából szeretne az USA-ba utazni 6 hónapra, szüksége van tanulói vízumra. Ehhez ugyebár Magyarországhoz való kötődését is igazolnia kell.
Tegyük fel, hogy az illetőnek nincs munkahelye több, mint fél éve( és eddig csak 1 munkahelye volt, ott 8 hónapig dolgozott ), nincs tanulói jogviszonya sem, nincs házastársa/gyermeke valamint saját lakása sem. A tanulmányait és a kintartózkodásának költségeit a szülei tudnák fedezni. Tehát ezzel nem lenne probléma...
Ilyen feltételekkel mennyi az esély arra, hogy vízumot kapjon az illető?
Milyen allampolgar???
Ha magyar, akkor akkor mar nincsen vizumkenyszerunk az USA-fele! Obama megszuntette
Az illető tanulni akar és hat hónapot kinn tartózkodni. Ezt nem szüntette meg "Obama".
Úgyhogy csak vízummal tud kimenni az illető.
A család jó kötődés, én is arra hivatkoznék.
Nem én szeretnék kimenni, hanem egy ismerősöm. 24 éves elmúlt, tehát már nem gyerek.
Én utánaolvasgattam neten, és úgy olvastam, hogy a szülők nem számítanak elegendő kötődésnek. Csak a házastársa, gyerek, ha van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!