Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » USA-ban utazom, Tampa-Washington?

USA-ban utazom, Tampa-Washington?

Figyelt kérdés
Februárban kiutazom pár hétre az államokba,a kérdesém Tampa és Washington között mit érdemes meglátogatni,mit nem hagyhatok ki??Arra az utszakaszra(busszal)maximum 4-5 napot tervezek,ötletek??
2013. szept. 25. 23:52
 1/3 anonim ***** válasza:

1. melyik Washingtonba utazol? Washington, DC, vagy Washington allam?

2. Busszal utazva olyan nagyon semmit se tervezz, foleg nem, ha csak 4-5 napod van ra, es ez a 4-5 nap tartalmazza a busz idejet is. Max., hogy kinezel az ablakon utkozben, es amikor megall, akkor elrohansz pisilni (ha eleg bator vagy, hogy otthagyod a cuccod es azt gondolod, hogy nem lopjak el, megvarnak, es senki sem foglalja el a helyedet az uj felszallok kozul)

3. Washington, DC kozelebb van Tampahoz, de meg oda is - megallas nelkul - egy nap az ut. Ha leszallsz es itt-ott eltoltesz egy-egy felnapot, nem biztos, hogy lesz megfelelo idoben tovabbutazasi lehetoseged, meg erre a tavra is keves a 4-5 nap, szerintem.

4. Washington allam pedig megallas nelkul is ket nap busszal. De at kell szalnod legalabb ketszer (szerintem) es akkor hol es mit akarsz megnezni a honod alatt a kis(nagy) borondoddel?

5. Menetrendet nezd meg (a neten minden fent van), hogy egyaltalan, milyen varosokat erint majd a busz, es azon belul hol erdemes megszakitani az utazast (es aszerint vegyel jegyet)

6. Ha meg is szakitod az utazast, es a kis(nagy) borondoddel a honod alatt varosnezesre indulsz, ne lepodj meg, ha mondjuk a buszmegallotol az elso sarok ket km-re van. Es akkor meg nem jutottal el muzeumba pl., mert az lehet, hogy 15 merfoldre van a buszmegallotol. Gyalog nem tudod megtenni ezt a tavot oda-vissza ugy, hogy meg meg is nezed, amit latni akarsz, tomegkozlekedes pedig a legtobb helyen nincs, vagy elenyeszo. Szamottevo tomegkozlekedes a nagyvarosokban van (pl. Tampaban sem mondhato jonak), de a nagyvarosokban is szamolni kell azzal, hogy ami kocsival 30perc, az tomegkozlekedessel legalabb 1,5 ora.

7. Februarban az idojaras sem neked kedvez: a floridai 35 fokbol beleutazol a februari 5 fokba, es akkor meg nem aztal sz*rra az esoben, es nem takart be egyetlen hovihar sem.

Szerintem gondold at meg egy parszor, hogy mit is szeretnel.

2013. szept. 30. 08:12
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a valaszod!!!

Mar megvan az oda-vissza repjegyem,Tampaban leszek 1 hetig utana meg irany felfele New York.Mar nezegettem interneten, mit lehetne meglatogatni Tampa meg Washington kozott,keves a latnivalo azon a reszen.Mivel nem szeretnek egy szusszba utazni Washingtonig,meg fogok szalni valahol gondoltam Atlanta vagy Charlotte-ban.Azt is tudom hogy ott februarban hasonlo tel uralkodik mint mifelenk de nem tudtam mas idopontra at tenni az utazasom.

2013. szept. 30. 16:29
 3/3 A kérdező kommentje:

Nos,ma megerkeztem Washingtonba.

Mivel a busz tobbe kerult volna a repulesnel,repultem Tampa-bol.Szerencsem van talaltam a Coucssurfing altal szallast,a hazi ur meg korbe visz Washingtonba holnap,igerte.

2014. febr. 20. 05:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!