Nem átverés a zöld kártya lottó? Nem lehet, hogy aki regisztrál rajta, azt hekyből nem engedik ki, ha másképp is próbálkozik? És mikor lehet jelentkezni a jövő évire?
Figyelt kérdés
2009. nov. 3. 06:35
1/3 anonim válasza:
nem átverés. ismerek olyan embert akinek így lett meg a kártyája.
2/3 anonim válasza:
Nem átverés! Semmit sem befolyásol az, hogy te lottóra jelentkezel. Ettől még lehet másfajta vízumot igényelni. Ami becsapás az az, hogy a neten sok olyan cég hirdeti ezt a lehetőséget, ami átverés. Ezért érdemes közvetlenül az amerikai külügymin. oldalán regisztrálni rá. Én is jelentkeztem többször is, végül más úton kaptam zöldkártyát, mert sosem sorsoltak ki. Semmi hátrányt sem jelent.
3/3 anonim válasza:
Szia! A vizumlottora eppen most kell jelentkezni, november 30.-ig. Minden evben ugyanekkor.Okt.(azt hiszem 15-tol vagy 1-tol) nov. vegeig. Ingyenes, ne dolj be semmifele kozvetitonek!!Ahogy elottem irtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!