Olvassa ezt valaki aki annyira akarna az USA-ban elni, hogy hisz is benne hogy megvalositja ezt?
Annak ellenere, hogy most me'g csak keresi az oda vezeto utat, de hisz magaban, kepessegeiben, a szerencsjeben. Ilyen valakivel tarsulnek - nekem mar 'fel labam' az USA-ban van. Ketten, ha egymast tamogatjuk, segitjuk kozosen megvalosithatjuk almunkat, konnyebben, mint egyedul.
Csak komoly szandekuak irjanak privit. A rosszindulatu kommentarokat ignoralom, es nekik mar elore egy jo adag pozitiv energiat kuldok...
Mikor akarsz? Hova? Hány éves vagy?
Én majd ki akarok menni (a zenekarom főnöke is azt mondja hogy menjünk ki majd) de még tanulok.
Én!! Minden álmom, de komolyan. Nagyon régóta.
Folyamatosan képzem magam: angol, spanyol és német nyelveken. Rengeteget tanulok, igyekszem olyan tudásra szert tenni, ami egyszer, ha kijutnék, hasznos lenne.
Mindent elolvasok USÁ-ról, igyekszem persze állást is találni, bár tudom, hogy ez szinte lehetetlen. :(
Ösztöndíj-lehetőségeket is nézek, bár már sajnos valószínűleg abból korban kifutottam (28 éves vagyok), de hátha van valami...
Zöldkártyalottózom persze, és amennyire csak tudok, gyűjtök pénzt arra, hogy - ha esetleg összejönne - nehogy a pénz legyen az akadály.
Nekem sajnos még negyed lábam sincs sehol :(. Illegálisan NEM mennék soha, mert nem akarom magamat egy életre elvágni! Érdekházasságba sem megyek bele, ha ezen múlna, inkább sosem valósítom meg az álmomat.
Viszont hiszek benne, hogy egyszer kemény munkával, és talán szerencsével (lottó) összejöhet!
Koszonom a valaszokat. En opar evig eltem az USA-ban.
Pontositanom kell. Valaki olyanra gondoltam, akinek van valmilyen konkret, kreativ otlete, elkepzelese arrol, mit csinalna, mivel foglalkozna, ha Amerikaban elne, elhetne. Valami olyasmi, ami szivenek vagya, alma, amit itthon nem tud megvalositani, mert tul szuk latokoruek az emberek, gancsosdkodok, irigyek, nincsenek meg hozza a megfelelo korulmenyek...
Outsider-tipusu ember, atlagon feluli, maskent gondolkodo, nyilt, talpraesett, becsuletes. Ez eletkortol es nemtol fuggetlen.
Szoval akinek nem a csak a penz, a meggazdagodas jut eszebe Amerikarol - mert az meeg mindig a lehetosegek orszaga. Szerintem.
3-as vagyok, és szerintem egy szóval nem mondtam, hogy csak a pénz miatt mennék. Nekem az az álomcél, az életemet ott képzelem el, nem érdekel a pénz - csak éljek meg.
De így pontosítva elég bántó a kérdésed, kb. az eddigi válaszolókat mind lehülyézted.
A kreatív ötletet meg nyilván nem írom le ide, nem? Azért kreatív és újdonság, mert magamban tartom, és nem írom le egy nyilvános fórumon, ahol majd más ellopja...
3-as :
Ha nem mondtad, akkor miert vonatkoztattad a fentieket a sajat szemelyedre ? Keresed az alkalmat, mikor es mitol sertodhetsz meg ?
Ha ugy ertelmezted magadnak a mondataimat hogy
" ... elég bántó a kérdésed, kb. az eddigi válaszolókat mind lehülyézted.",akkor az csakis a te problemad, es nekem ahhoz semmi kozom, mert eszembe se jutott a lehulyezes, sot, primitivnek es bunkonak tartom azokat akiknek ez a stilusuk.
Es miert foltetelezed automatikusan, hogy az otleted valaki ellopna ? Szerinted ez pozitiv gondolkodas ? Ilyen attituddel, hozzallassal a tengerentulon nem sokra vinned, es nem is erezned jol magad ott, ugyhogy a sajat erdekedben inkabb maradj csak ott ahol vagy.
LOL!!!Jobb lesz ha senki nem megy innen sehová.
Kérdező:A nagykövetség oldalán minden lehetőség le van írva.
Ha egyik lehetőség sem érvényes rád akkor te nem mész SEHOVÁ.:):):):):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!